Possible HG/SS fix for CycloDS users?

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by tazer301, Mar 15, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Mar 15, 2010
  1. tazer301
    OP

    Newcomer tazer301 Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Canada


  2. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
  3. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    Seems like a real deal [​IMG]

    Check it up everybody with CycloDS..

    EDIT: still, spamming and crap won't be tolerated..This thread will be heavily moderated as well!
     
  4. fizzi

    Newcomer fizzi Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    28
    Country:
    United Kingdom
    Is this for real? If so then other teams won't be far behind!
     
  5. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    Seems like it, I can't remember situation where Cyclo failed to deliver. If they say it works, it should, but I checked peoples responses and number of people already reported that it's working [​IMG]
     
  6. CrimzonEyed

    Member CrimzonEyed GBAtemp's Assassin

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Messages:
    2,486
    Location:
    The Shadows
    Country:
    Japan
    we can only hope [​IMG] if not i we have to spam the temecyclops forum [​IMG]
     
  7. Danny600kill

    Member Danny600kill xD

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,664
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    Yeh I hope that some of the other teams aren't far behind [​IMG]
     
  8. jxthemafia

    Member jxthemafia GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    137
    Country:
    Pakistan
    thts awesome i just msged my pal who uses cyclods.i hope sonn ther will be somethin for EZ flash Vi.if not i already ordered the soulsilver version for the pokewalker
     
  9. Shady Guy Jose

    Member Shady Guy Jose GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    196
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    Well I'm reluctant to update to this because some Cyclo users (me included) have had this working without a single crash since the previous beta so I'm kinda afraid I'll break it. Please post feedback so I can know.
     
  10. Blaze163

    Member Blaze163 The White Phoenix's purifying flame.

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    3,767
    Location:
    Coventry, UK
    Country:
    United Kingdom
    I've been testing it for nearly an hour so far, no freezes just yet. As I understand things I should have frozen after 24 events, correct? I'll continue to test but so far I have not seen any problems. If someone could check later in the game (post 3rd gym) then it might speed things up as I've started a new file. But this gives me hope, it certainly seems to be working so far. Will continue to test and will post again if I hit any snags. If you don't hear from me again for a day or two, assume it works [​IMG]
     
  11. eugene222

    Member eugene222 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    178
    Country:
    Germany
    Im really depressed by now, because we havent a patch, but acekard and cyclo have. [​IMG]
    I had buy a M3 Zero, but i had the chance to buy an acekard or cyclo too, but i buyed the m3 [​IMG]
    I want play it and hope the M3 will release a patch today, too...

    But, ok, i will say it my friend so he can test it on his cyclo too
     
  12. Sesshoumaru

    Newcomer Sesshoumaru Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    23
    Country:
    Netherlands
    Yeah like people said, the patch won't take much longer to be done. (Atleast I hope so).
     
  13. LTK

    Member LTK GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    406
    Location:
    West Midlands
    Country:
    United Kingdom
    Damn I hate when M3 is the last team to push out an update =_=
    I might buy all the Flash carts so I never end up waiting.
     
  14. tommyt

    Member tommyt GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    153
    Country:
    United Kingdom
    Just wait a few more hours or a day and we might see a working patch.
     
  15. Bowser-jr

    Member Bowser-jr GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    342
    Country:
    United States
    To CycloDS users; the new beta firmware seems to have stop the freezing. I'm no longer freezing at the spot I usually am at and I can move on. I've heard others comment that it is working for them too so far.
     
  16. user not found

    Banned user not found Banned

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    73
    Country:
    What about R4??? Is there a patch yet for R4DS???
     
  17. ambitous21

    Member ambitous21 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    692
    Country:
    United States
    so who's going to save the R4DS people.. [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  18. LunarDD

    Newcomer LunarDD Advanced Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    97
    Country:
    Portugal
    I think we are the only ones that dont have a patch yet =/ stupid r4 firmware they dont made updates for years omg
     
  19. tommyt

    Member tommyt GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    153
    Country:
    United Kingdom
    Stop asking. People are working on it.
     
  20. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    give them a moment please, its just come out for the Cyclo 30min ago

    alot of people at work

    i have an R4 just be patient
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page