polarium advance + m3 lite perfect

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by kingeightsix, Dec 21, 2007.

Dec 21, 2007
  1. kingeightsix
    OP

    Member kingeightsix GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    307
    Location:
    Capital
    Country:
    Canada
    i can't seem to make polarium advance work properly on my m3 lite.

    first time i tried (software support): it ended up blank screen
    second: i tried it was hardware support and same thing
    third: hardware support 2... same problem
    fourth: i tried loading it to my computer's hdd... then took the save file and transferred it to the micro sd BUT transferred the original (unpatched) rom to the micro sd... and still had no luck

    is there something i don't know?
     
  2. kingeightsix
    OP

    Member kingeightsix GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    307
    Location:
    Capital
    Country:
    Canada
    could the mods close this thread? i solved my own problem... no damn help around here, anymore.
     
  3. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    Too bad I saw this thread too late... You need a custom savefile.
     
  4. Logos

    Newcomer Logos Newbie

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Could you explain a bit?
    I'm getting a white screen with Polarium Advance on my M3 Perfect MiniSD in a Game Boy Micro.
     

Share This Page