Homebrew Please help - very frustrated as Accio Hacks won't work!

SG

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 29, 2007
Messages
437
Trophies
0
Age
41
Location
Bristol, UK
Website
Visit site
XP
470
Country
GOD DAMN IT!! I try and I try, I activate cheats in Accio Hacks, create a .gct file (I'm an offliner) an go to load a game in Gecko and I ALWAYS get a black screen.

It works with Cheat Manager, it loads well but AH is the best out there and I want it to work. I have the latest AH and Gecko OS menu, mod 4.0U. What could be wrong?
 

XFlak

Wiitired but still kicking
Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
13,792
Trophies
3
Age
38
Location
Cyprus, originally from Toronto
Website
modmii.github.io
XP
9,776
Country
Cyprus
instead of gecko OS, try using neogamma, it is far superior... and with neogamma u are able to change the hooktype used by the cheats (I believe VBI is the hootype that works for most cheats, but u can try other hooktypes if it doesn't work right away)
 

XFlak

Wiitired but still kicking
Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
13,792
Trophies
3
Age
38
Location
Cyprus, originally from Toronto
Website
modmii.github.io
XP
9,776
Country
Cyprus
i've never used the method I described to u... but I've heard many others say that method works.

The method I prefer to use, is to create the gct file using configurable usb-loader, then launch the game from cfg usb loader using cheats... i'm not sure if it can handle applying cheats to backup discs though.
 

XFlak

Wiitired but still kicking
Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
13,792
Trophies
3
Age
38
Location
Cyprus, originally from Toronto
Website
modmii.github.io
XP
9,776
Country
Cyprus
I don't quite understand... whats your question?
all apps can be launched via the homebrew channel, or a forwarder channel, or even an exploit.

First of all, just try to use accio hacks to create the gct file, then use neogamma to load the game and hacks (u can try different hooktypes until it works).

if u have a hard drive kicking around, I highly recommend u switch to using a usb-loader instead of backup discs. Not only will it make your games load faster, but u wont need to switch discs, and u can manage cheats directly from within configurable usb-loader.
 

SG

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 29, 2007
Messages
437
Trophies
0
Age
41
Location
Bristol, UK
Website
Visit site
XP
470
Country
Oh I see where you're coming from now - I thought that you wee saying NG was loaded from disc.

I'm using actual retail games, I just want the cheats to work and for it to load.
 

enak101

Member
Newcomer
Joined
Jan 15, 2011
Messages
18
Trophies
0
XP
1
Country
old topic but i have the same problem. I select my cheats in accio hacks (they start off disable right?). Then on neogamma i choose VGI and have tried a few others but the cheats never work. These are PAL games (animal crossing, wii sports and wii play to be exact). Should i change some of the other settings like ocarina etc?
 

Nintendo_Chick

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
400
Trophies
1
Age
113
Website
Visit site
XP
276
Country
United States
enak101 said:
old topic but i have the same problem. I select my cheats in accio hacks (they start off disable right?). Then on neogamma i choose VGI and have tried a few others but the cheats never work. These are PAL games (animal crossing, wii sports and wii play to be exact). Should i change some of the other settings like ocarina etc?

They aren't in the right folder, use WiiXplorer to move them, cfg loader has a built in code downloader, but it's not as good because you can't edit the hacks, so any with variables you need to change won't work.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Psi like large private things
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Don't know why they side mounted the GPU could've easily fit with the ssds
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Lol true
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    I might attempt that dual PC thing, would need a way to switch keyboard and mouse...
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Like a USB hub with a switch that could plug into both mobos...
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Linux/windows?
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Windows of course lol
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    What my idea is that I would be processing video on the new one while I could game on my current machine
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Sort of what I use my Pi 4 for now
  • BakerMan @ BakerMan:
    luke is a simp for kath soucie ngl
  • realtimesave @ realtimesave:
    @Psionic Roshambo don't worry my spanish is so bad, I said "quanto" on facebook instead of "cuanto"
    +1
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    I only know little Spanish, haven't done classes in a long time.
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    I used to know almost enough Spanish to have a simple conversation but not anymore lol
  • NinStar @ NinStar:
    quanto is portuguese
  • BakerMan @ BakerMan:
    guys, hear me out
  • BakerMan @ BakerMan:
    a backrooms or scp mmo would be sick
  • BakerMan @ BakerMan:
    especially if you could change perspective (first person, third person, top down)
  • NinStar @ NinStar:
    backrooms kinda lost its magic for me
  • Veho @ Veho:
    Fluffernutter sounds like a sex move but apparently it's not.
  • Sonic Angel Knight @ Sonic Angel Knight:
    Blaster Master is the name of a game. by SUNSOFT! Totally not a sex move. :creep:
  • Veho @ Veho:
    Master Blaster is the name of a Mad Max character.
  • Veho @ Veho:
    Characters to be precise.

  • SylverReZ @ SylverReZ:
    @Veho, Master Blaster sounds like an adult video game.
  • Veho @ Veho:
    His ultimate move is the Jizznado.
    +1
    Veho @ Veho: His ultimate move is the Jizznado. +1