NEW 3-1-in Freezes with GBAExpLoader

Discussion in 'EZ-Flash' started by triften, Feb 1, 2009.

Feb 1, 2009
  1. triften
    OP

    Newcomer triften Advanced Member

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    I bought a new 3-in-1 plus, and it worked great. My save games were working and all. But then....

    I took the 3-in-1 out of my DS, and when I plugged it back in GBAExpLoader freezes now. What gives? Can I clear my SRAM or something?
     
  2. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    For instance only this Homebrew is capable to see the new EZ 3in1 Plus, so i really don't know how you can clear the SRAM without an EZ5 if GBAexploader don't work ... [​IMG]
     
  3. triften
    OP

    Newcomer triften Advanced Member

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    Oh well, I gave up trying with GBA ExpLoader. I don't get why everyone swears by it. I mean, it's a great idea, but so buggy....

    Now I'm booting GBA games into 3-in-1 plus natively with EZ-Flash Vi. Works great. I recommend it.
     
  4. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    i had the same problem with my G6 lite, that program is buggy i now boot the gba mode properly via the ds.
     
  5. Eternity`

    Member Eternity` GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    107
    Location:
    Holland
    Country:
    Netherlands
    dont have any problems with it [​IMG]
     

Share This Page