Nanashi no Game not working on R4

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by artissia, Jul 3, 2008.

Jul 3, 2008
  1. artissia
    OP

    Newcomer artissia Member

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Philippines
    Has anyone tried Nanashi no Game on the R4? Mine manages to load, shows the square enix, actimagine codec, etc. screens but then gets stuck on a black screen. the title screen does not load at all. Is it just me or are other R4 users experiencing this too? Can anything be done about it?

    Thanks in advance to all who reply.
     
  2. granville

    Member granville GBAtemp Goat

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    4,977
    Location:
    Naples, Florida
    Country:
    United States
    It's a problem everyone has with the R4. There's now a cheat that gets past it (Action Replay). It's:

    102701A6 00002300
    020701A8 E0016003

    You should probably wait a few hours until Narin updates his Cheat.dat to include it. Eventually, R4 will probably do a new firmware to fix it, but I'd be wary of them with trying to brick counterfeit R4's using their future firmwares.
     
  3. artissia
    OP

    Newcomer artissia Member

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    Philippines
    thanks a lot [​IMG] ill just wait for narin's update. good thing my R4's the real thing.
     
  4. eine

    Newcomer eine Advanced Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    58
    Country:
    Philippines
    try patching your r4 with yasu's loader. This made the game load on my r4 [​IMG]
    sad thing though is that it doesn't support homebrews(yet, hopefully).

    The game is awesomely weird IMHO.XD It really gives me the creeps. esp. Riko's scenario.
     

Share This Page