my siggy

Discussion in 'The Edge of the Forum' started by o0ICE0o, Feb 24, 2010.

Feb 24, 2010

my siggy by o0ICE0o at 2:40 AM (866 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. o0ICE0o
    OP

    Member o0ICE0o GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    232
    Country:
    United States
    why the gap? on some posts, it has a huge hap below it, and on some, it works correctly.
    Why?
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    I don't see your signature at all, so I can't really tell you.

    If you mean the dividing line between your post and your signature, it has a minimal distance from the top of your post.
     
  3. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    i see it it's the pedo bear? but it's right to the very right of the page
     
  4. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
  5. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    i think i know whats wrong try removing the email link you have attached to it
     
  6. o0ICE0o
    OP

    Member o0ICE0o GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    232
    Country:
    United States
    It was like this before i put the email link on.
    (just for fun, but it's the email of the guy who draws dilburt)

    Posts merged

    Also, im not refering to to the line, im talking about how there is a 80-ish pixel gab below it, but the gap only shows up about 1/2 of the time. I want to fix that.
     
  7. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,615
    Country:
    Sweden
     
  8. o0ICE0o
    OP

    Member o0ICE0o GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    232
    Country:
    United States
    ... [​IMG]
    I'm a dumbass.... WHY DIDN'T I SEE THAT?!?!

    (I didn't see that pic, because I was using my ipod browser... [​IMG] )

    either way, how do I fix it? Is there some command to make it stick to the bottom?
     
  9. o0ICE0o
    OP

    Member o0ICE0o GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    232
    Country:
    United States
    fixed it!
     

Share This Page