1. azure0612

    azure0612 Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 24, 2017
    Messages:
    18
    Country:
    Indonesia
    Yes i have do it and in the case it'll be the same problem. No sound
     
  2. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,099
    Country:
    United States
    How long is the video?
     
  3. HououinKyouma

    HououinKyouma Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 31, 2019
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    what do I try if I have full sound and a couple seconds of my video plays but from then on it skips all frames
    edit: I may have too high of a frame-rate I'll lower it and try again and post an update
    edit: I tried lowering the framerate to 24 FPS and it is still doing the same thing
     
    Last edited by HououinKyouma, Mar 2, 2020
    Robz8 likes this.
  4. Gericom

    OP Gericom GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    1,359
    Country:
    Netherlands
    Try lowering the (maximum) bitrate.
     
    Robz8 likes this.
  5. Hakiyomi

    Hakiyomi Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 3, 2018
    Messages:
    26
    Country:
    Vietnam
    i try this with my 3hours video. it has no sound when play on dsi but has sound on pc. i need help
     
  6. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,099
    Country:
    United States
    Try less than 1 hour.
     
    Hakiyomi likes this.
  7. notrea11y

    notrea11y GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 24, 2019
    Messages:
    211
    Country:
    Germany
    First YoutubeDS, then GBARunner2 with actually working Linkcapabilities, and now a mpeg4 player ?

    Are you some kind of magician ?

    You really seem to want me to use my DS everyday, because if you keep this up I just will.

    *bows in awe*
     
    Stealphie, Ajlr, Gericom and 4 others like this.
  8. Pk11

    Pk11 A cat girl with a DSi
    Member

    Joined:
    Jun 26, 2019
    Messages:
    230
    Country:
    United States
    I've done a new Pull Request that switches to a generic sans-serif font instead of the Pokémon one I just used from pkmn-chest and fixes the file browser not doing touch right when scrolled :yaynds:

    A build of it is attached:
     

    Attached Files:

    Gericom, banjo2, Robz8 and 1 other person like this.
  9. topax

    topax Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 28, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    omg this is so cool
     
    Last edited by topax, Apr 30, 2020
    Robz8, banjo2 and alexander1970 like this.
  10. SAORIxMEGUMIN

    SAORIxMEGUMIN Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 10, 2017
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    I tried with a video just over an hour but the audio is crackly. IS the few extra minutes enough to make a differnce or is there something else i need to change?
     
  11. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,099
    Country:
    United States
    The extra few minutes apparently matters.
     
    SAORIxMEGUMIN likes this.
  12. JoeMama45

    JoeMama45 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 13, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I have a 1h 56m video that plays just fine on my DSi XL, but the audio is garbled and unrecognizable. I used Robz8's code in FFmpeg. Is the video too long, or should I do something to the code?
     
  13. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,099
    Country:
    United States
    It needs to be less than an hour long, iirc
     
    alexander1970 likes this.
  14. theoldmototoad50

    theoldmototoad50 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 29, 2020
    Messages:
    57
    Country:
    United Kingdom
    mpeg4 just freezes when I try to load a video
     
  15. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,099
    Country:
    United States
    Did you convert it using one of the commands in this thread?
     
  16. Jonatan1

    Jonatan1 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 6, 2020
    Messages:
    12
    Country:
    Denmark
    Does anybody know how to fix the desyncing of the video and the sound? I really love this video-player, but any video over 10 minutes just end up being un-watchable.
     
  17. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,435
    Country:
    Congo, Republic of the
    I have this error with all command of this thread

    Capture.PNG
     
  18. Pk11

    Pk11 A cat girl with a DSi
    Member

    Joined:
    Jun 26, 2019
    Messages:
    230
    Country:
    United States
    Do you have the latest version of ffmpeg (4.2.3)? If not try updating and running it again

    You can check with "ffmpeg -version".
     
    chronoss likes this.
  19. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,435
    Country:
    Congo, Republic of the
    Yes, it work but not yet tested on my DSi ;)
    I used the last command from Rob :)
     
  20. theoldmototoad50

    theoldmototoad50 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 29, 2020
    Messages:
    57
    Country:
    United Kingdom
    lol I sometimes use my nokia n95 8gb to watch youtube videos it uses a streaming link but sometimes the video goes ahead of the audio
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Player, MPEG4,