M3i Zero booting query

Discussion in 'M3 Adapter' started by chojin, Feb 28, 2010.

  1. chojin
    OP

    chojin Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Sep 5, 2006
    whenn I hit the Danny Phantom icon it just hangs on a black screen with the M3 logo.. nothing happens...

    i've bought this m3i of a friend and wiped it before trying it..

    done everything as described around here and nothing works...
     
  2. CannonFoddr

    CannonFoddr Regular GBATemp Lurker

    Member
    4,118
    71
    Sep 23, 2006
    Sitting by computer
    Is the 'M3' on top or bottom (or both) screens ??

    Also you say you wiped it - but did you put the system files back on it ??

    If you wait a while you may get a message of 'No SD card found' or 'no system file found' - this will point you in the dirrection of what might be wrong

    Oh forgot to ask - What are you using it on - DSLite/Phat or DSi ??
     
  3. lostupi

    lostupi Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Aug 4, 2007
    Brazil
    I have the same problem. m3 logo appears in low and then up, but stop there. I solved the problem by pressing the A button every time the logo appears for the first time below.

    Test and says the result
     
  4. chojin
    OP

    chojin Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Sep 5, 2006
    I've tried it on ds, dslite and dsi...

    System is on there, I reformatted the card, installed the latest system even tried to flash it but get solid red light...

    Logo is on just the bottom screen
     
  5. chojin
    OP

    chojin Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Sep 5, 2006
    solved the problem... for some reason formatting my sd cards on my macbookpro isn't working..

    so i've formatted it in my canon digi camera and all is well...

    snow leopard has a lot to answer for!!