loading gateway sometimes stuck on black screen 3.2.1

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by NintendoFan3DS, May 26, 2015.

  1. NintendoFan3DS
    OP

    NintendoFan3DS Advanced Member

    Newcomer
    66
    5
    Dec 29, 2014
    Poland
    i had this error with loading via cubic ninja before i downgraded mset, but it back now
    when i try to load gateway and then after logo with dragon disappear its stucked on black screen and i can ony shutdown 3ds by pressing power button for 10 sec+

    so far only thing i need to do was reset 3ds, load again and it worked, but today 2 times in row it happen to me and im worry now

    its normal? maybe somone have it like me? any ideas how to fix this?
     
  2. MichiS97

    MichiS97 "Leftist snowflake milennial"

    Member
    GBAtemp Patron
    MichiS97 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,376
    777
    Jun 14, 2011
    Germany
    Munich
    That is normal. The boot process isn't successful everytime, it's just not perfectly stable which is pretty common with these kind of hacks ;)
     
    NintendoFan3DS likes this.
  3. NintendoFan3DS
    OP

    NintendoFan3DS Advanced Member

    Newcomer
    66
    5
    Dec 29, 2014
    Poland
    i was thinking my n3ds is broken, thanks for help:lol:
     
  4. Jao Chu

    Jao Chu GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,921
    1,211
    Aug 20, 2013
    straya m8
    Yeah, there's nothing out of the usual with your issue. A rough guesstimation off the top of my head is my N3DS fails to boot emuNAND about a third of the time.
     
    NintendoFan3DS likes this.
  5. MichiS97

    MichiS97 "Leftist snowflake milennial"

    Member
    GBAtemp Patron
    MichiS97 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    1,376
    777
    Jun 14, 2011
    Germany
    Munich
    To be honest, it hasn't failed on my N3DS XL even a single time since the MSET downgrade is out
     
    NintendoFan3DS likes this.