Thread Status:
Not open for further replies.
  1. m4xw

    m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,415
    Country:
    Germany
    nati and me said that a dozen times by now.
     
  2. spotanjo3

    spotanjo3 GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,458
    Country:
    Portugal
    Huh?
     
  3. m4xw

    m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,415
    Country:
    Germany
    What huh?
     
  4. spotanjo3

    spotanjo3 GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,458
    Country:
    Portugal
    Source ? I mean.
     
  5. m4xw

    m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,415
    Country:
    Germany
    I am the source
     
    SuzieJoeBob likes this.
  6. spotanjo3

    spotanjo3 GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,458
    Country:
    Portugal
    ok then I guess someone will try it in the near future.
     
  7. m4xw

    m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,415
    Country:
    Germany
    You really are a dreamer, aren't you?
    The only slightest hope we have, is linux 4 tegra, but even that doesn't look promising.
    Dolphin is a lost cause.
    Also it will *never* run without max OC, I guarantee you that and even then *maybe* only a few selected games will run, with a bunch of game specific speedhacks
     
    Last edited by m4xw, Feb 7, 2019
  8. ZachyCatGames

    ZachyCatGames GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2018
    Messages:
    3,087
    Country:
    United States
    -snip-

    edit: I didn’t notice m4xw already responded to the dolphin question lol
     
    Last edited by ZachyCatGames, Feb 7, 2019
  9. natinusala

    OP natinusala Win32 error 31 is not an error
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    1,032
    Country:
    France
    Do I count as a source for my own project ?
     
    klear, Taorn, SuzieJoeBob and 4 others like this.
  10. ZachyCatGames

    ZachyCatGames GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2018
    Messages:
    3,087
    Country:
    United States
    Nah /:shrek:
     
  11. Silent_Gunner

    Silent_Gunner The Edge of the Soul
    Member

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    2,371
    Country:
    United States
    I think the fact that nothing new has been said by the devs or anyone else is proof enough that Dolphin support is on hold for now, if not dead in the water. I wonder about Reicast support on anything not using Lakka, but the fact that we're getting a version of Guilty Gear XX would be the final nail in the coffin for the need for the emulator if it weren't for stuff that doesn't stand a chance of getting re-released, like Marvel Vs. Capcom 2 and Capcom Vs. SNK 2, and that's saying nothing of the stuff on NAOMI and Atomiswave that you''d otherwise need a PS2 emulator for!
     
  12. Mouser X

    Mouser X GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    101
    Country:
    United States
    I'm still holding out for a Dreamcast emulator. How else am I supposed to play Skies of Arcadia?! (on the go). It's why I own 2 Switches. Seriously. I *really* want to play Skies of Arcadia portably (time in front of the TV is almost non-existent for me).
     
  13. Rahkeesh

    Rahkeesh GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2018
    Messages:
    1,838
    Country:
    United States
    At this point pretty much PPSSPP. It runs quite well here and isn't on Horizon at all. (Yet?)
     
    orangpelupa likes this.
  14. Henbro11341

    Henbro11341 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 7, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    Will Lakka Still load on a Bricked switch if i can load in to Hekate
     
  15. sj33

    sj33 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Messages:
    4,055
    Country:
    Japan
    Yes, it will.
     
  16. Henbro11341

    Henbro11341 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 7, 2018
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    OK, Cool Il try again I just try'd Twice and only went Black screen

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    SO still nothing just stays black screen iam doing something wrong i sent the lakka thru hekate in the more configs
     
  17. orangpelupa

    orangpelupa GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    274
    Country:
    Indonesia
    Yeah I onky use lakka for psp.

    Too bad it still have no audio :(
     
  18. Miqote

    Miqote GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 2, 2018
    Messages:
    259
    Country:
    Macedonia, The Former Yugoslav Republic of
    I can't get Lakka to open a SSH port on my switch - Reconnected to both the 2G and 5G wifi networks multiple times (along with toggling SSH on/off) and my desktop doesn't see it. A scan of my LAN shows that the SSH port on the IP it claims it is (192.168.2.79) isn't open.

    EDIT: Samba (and assumedly BT) also do work with the above IP address. Using the October 3rd 2018 build.

    EDIT 2: Same results with the January 1st build (Is there any way to turn off the Frames counting in the bottom left corner? lol)
     
    Last edited by Miqote, Feb 25, 2019
  19. natinusala

    OP natinusala Win32 error 31 is not an error
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    1,032
    Country:
    France
    Did you enable SSH ?
     
  20. Miqote

    Miqote GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 2, 2018
    Messages:
    259
    Country:
    Macedonia, The Former Yugoslav Republic of
    Yeah, I tried toggling it on and off multiple times via the services menu.

    EDIT: Deleted the lakka/.cache/ssh folder and re-enabled it. All fixed!
     
    Last edited by Miqote, Mar 2, 2019
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - retrogaming, RetroArch, includes

Thread Status:
Not open for further replies.