Kingdom Hearts 358/2 Problem

Discussion in 'Acekard' started by Pwnage, Jun 30, 2010.

Jun 30, 2010

Kingdom Hearts 358/2 Problem by Pwnage at 8:16 PM (1,467 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Pwnage
    OP

    Member Pwnage GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    163
    Country:
    United States
    This issue was posted in the hack/translation section but i thought it be more appropriate here

    http://gbatemp.net/t232082-kingdom-hearts-...p;#entry2952415

    The gist of the problem is I get to day 255 it shows cutscene and it never loads after that, tried clean rom from various sources, and tried the hex patched version still same problem. If anyone has a fix suggestion, or a save file after day 255 would be swell [​IMG]

    Using AKAIO 1.7 btw
     
  2. heartgold

    Member heartgold GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    4,276
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    I get this problem too, never had this problem with the previous firmware, however I have to reformat my Micro sdcard for it to work, every few days later it doesn't work again past the cutscenes. Maybe it's just my card problem, you could try reformatting your card and see how it goes.
     
  3. ericling

    Member ericling GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    523
    Location:
    Malaysia
    Country:
    Malaysia
    I get problem on Day 97,Mission 32 in Agrabah. when I was using AKAIO 1.7.
    When I go into the south gate to kill Antlion, two black screen came out and locked there. (Supposed to be a cut scene)
    I formatted my card, still can't work.
    So I switched back AKAIO 1.6, and it works.
     
  4. RandomFox$&

    Newcomer RandomFox$& Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    48
    Country:
    Australia
    I've had this problem as well. To fix it when you load the game hold x so the loading screen becomes green.
     
  5. pachogamez

    Newcomer pachogamez Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    Mexico
    switched my akaio from 1.7 to 1.6 rc2 and was finally able to pass the day 255 cutscene
     
  6. Pwnage
    OP

    Member Pwnage GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    163
    Country:
    United States
    this works on 1.7 ?
     
  7. RandomFox$&

    Newcomer RandomFox$& Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    48
    Country:
    Australia
    QUOTE(RandomFox$$ @ Jul 4 2010, 02:25 AM)
    I've had this problem as well. To fix it when you load the game hold x so the loading screen becomes green.


    this works on 1.7 ?

    Yes it does work on 1.7
     
  8. Pwnage
    OP

    Member Pwnage GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    163
    Country:
    United States
    i tried holding x and it just loaded up the game lol ;\
     
  9. RandomFox$&

    Newcomer RandomFox$& Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    48
    Country:
    Australia
    "i tried holding x and it just loaded up the game lol ;\"


    yes its supposed to do that but the writing "loading" will be green instead of yellow
     
  10. Pwnage
    OP

    Member Pwnage GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    163
    Country:
    United States
    thanx sir finally works [​IMG]
     

Share This Page