Hardware installing title... ERROR! (ret = -1029)...any ideas?

Ninn

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
479
Trophies
0
XP
1,629
Country
Japan
i dont get why i get this error now...i didnt have any trouble installing wads before.

Wii 4.2
ciOS X Rev19
HBC 1.0.8, running under IOS58 v24.31


any ideas? Thanks
 

Ninn

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
479
Trophies
0
XP
1,629
Country
Japan
ok, i just made a test with sysCheck v1.6.2 and got this "Found 33 IOS and 0 IOS stubs on this console"
could this be the problem?

one other thing, the cosole hangs or freezes at "testing IOS vulnerabilities...Please wait..."
 

Hielkenator

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 7, 2010
Messages
4,210
Trophies
0
XP
678
Country
Netherlands
What program are you using to install wads?

Since HBC usus ios 58 , some prgrams aren't compatible anymore.

Use multimod manager to install wads. You can choose wich ios to lo load (Getting out of ios 58) Make sure it's trucha signed.
Then go to the MMM wadmanager function and install using Cios 249 rev 19 ( rev 20 is'nt capable to install wads )
you can also use Cios 236 or Hermes 222.
 

Hielkenator

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 7, 2010
Messages
4,210
Trophies
0
XP
678
Country
Netherlands
Wadmanager 1.4 is'nt compatible when loading from HBC 1.08 ( ios58 ).

So MMM will probably work. Let me know.

Good luck!
 

Ninn

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
479
Trophies
0
XP
1,629
Country
Japan
yep, W.M was the problem
rofl2.gif
i cant believe it was that simple...i better keep myself better updated from now on
yaywii.gif


thanks for the help mate, much appreciated.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: https://youtube.com/shorts/0PLynroGlRs?feature=share