How do i make my slot-1 card boot instead of my slot-2 card?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by aurox, Sep 29, 2009.

  1. aurox
    OP

    Newcomer aurox Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    23
    Country:
    Philippines
    Hey guys! I just bought a new EDGE to replace my old supercard rumble and im loving my EDGE but when i put my supercard and EDGE on my DS it boots the supercard first...
    Is there a way to make my EDGE boot first? because i want to keep my supercard's rumble pak on my DS

    Thx in advance [​IMG]
     
  2. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    take off the slot 2 card,obviously
     
  3. aurox
    OP

    Newcomer aurox Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    23
    Country:
    Philippines
    I know that obviously! I was asking if i can have both on my DS with EDGE booting first?
     
  4. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    You must have FlashMe installed. Either uninstall it and use the EDGE to boot the SC Rumble in DS mode when needed, or install the "noautoboot" version of FlashMe so it launches slot-1 by default.
     
  5. toejam316

    Member toejam316 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    259
    Country:
    New Zealand
    OR install a updated version of FlashMe that autoboots to Slot 1 first.
     
  6. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    ...right, the latest "noautoboot" version of FlashMe will boot to slot-1 first, like I just said. The latest regular version will still boot to slot-2 by default.
     

Share This Page