HELP!

Discussion in 'R4 DS' started by artemagia, Aug 24, 2010.

Aug 24, 2010

HELP! by artemagia at 2:46 AM (1,002 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. artemagia
    OP

    Newcomer artemagia Newbie

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    Brazil
    Hi guys,

    My nephew (5 years) has a R4 Gold (www.r4-pro.com - http://www.r4-pro.com/images/pack01.jpg) and lost the firmware, removing the R4 DSI in the middle of the game [​IMG] . I'm trying to find the firmware and it can not. The site www.r4-pro.com works on normal DS and not in DSI.

    It is this model:
    [​IMG]

    Anyone know of one that works in this Firmware R4?

    Excuse my English, I'm a desperate Brazilian uncle!

    Thank you very much
     
  2. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    when i was younger, so much younger than today.
    i never needed any firmwares files in any way.
    but now my r4's dead i'm not so insecure.
    now i find, i've changed my cart and opened up the doors.
    help me pirate roms, i want them noooow~
    and i do appreciate them being duuuumped.
    help me get my pokeeemons strong.
    oh, won't you please, please help me
    help me, help meeeee~oooohhhhh
     
  3. artemagia
    OP

    Newcomer artemagia Newbie

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    Brazil
    Thanks for unreliability! [​IMG] [​IMG]

    Anyone else could help me? [​IMG]
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  5. Dter ic

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    CAN'T YOU GO TO THAT SITE and get the firmware from there?
     
  6. Masked Ranger

    Member Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    Antarctica
  7. artemagia
    OP

    Newcomer artemagia Newbie

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    Brazil
    The firmware of the site r4-pro.com, dont work in DSI. Even so, thanks!!!
     

Share This Page