Help with NDSMail

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by darksnow, Apr 10, 2008.

Apr 10, 2008

Help with NDSMail by darksnow at 3:53 AM (1,758 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. darksnow
    OP

    Newcomer darksnow Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    i just got ndsmail, but there is no readme included.
    can anyone teach me how to use it?
     
  2. Artheido

    Member Artheido GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    490
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    You will have to go to the 'settings' section and add a new email. Then a list shows up asking for certain things (which I can't remember...). Just Google on how to find each detail and fill it in.

    I never used NDSMail because it doesn't work with Dynamic IPs [​IMG]
     
  3. darksnow
    OP

    Newcomer darksnow Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    whats POP3?
     
  4. Artheido

    Member Artheido GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    490
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    A server protocol (I told you to Google >.>). You'll need to enable POP on your email account and then enter the POP address in the NDSMail settings I believe.
     
  5. darksnow
    OP

    Newcomer darksnow Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    yea about that... i dont know how to do that.
    can you give me some intructions on adding my yahoo mail to the ndsmail?
     
  6. Dylan

    Member Dylan 100 MILES AND RUNNIN'

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    1,639
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Australia
    mine just cant find my access point. all other homebrew wifi apps work fine.
     
  7. DrKupo

    Banned DrKupo Resistance: Fall of Gbatemp

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    734
    Location:
    East Coast, USA
    Country:
    United States
    Is ndsmail any good? I just use my cell to send email, I assumed the rest of you guys did the same.
     
  8. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    I think you can't use yahoo mail unless you have Yahoo Plus or something because regular Yahoo doesn't allow POP3.
    Yahoo POP FAQ
     

Share This Page