Have I just never noticed this before?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by DeltaBurnt, Dec 5, 2009.

Dec 5, 2009
  1. DeltaBurnt
    OP

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Well I got Spirit Tracks, and when I started a new save file I noticed that it automatically put in "DeltaBur" (it's supposed to be DeltaBurnt but it looks like it got cut off). DeltaBurnt is of course also the name I put in when setting up my DSi. So what I'm asking is have I just never noticed that the DS's do this? Or is this a new feature for Spirit Tracks/ the DSi?
     
  2. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,074
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Many games use the DS name as the default player name. The last Zelda game also did it.
     
  3. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    nearly all the games do it XD
    i cant believe you havnt noticed it before XD
     
  4. acturus

    Newcomer acturus Advanced Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    yeah, it's been that way since the ds fat first game out
     
  5. DeltaBurnt
    OP

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Heh, I guess I don't really pay attention to small details like that xD
     
  6. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Noob. Use the search button next time!!
     
  7. Krisboo

    Newcomer Krisboo Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    87
    Location:
    Near a Magic place...
    Country:
    Chile
    DonĀ“t you think that was a bit Rude? I don't think that if you search that you'll find it (with the Search button), i neither think that someone is noob for asking something like this, it's just a Detail.

    On Topic, i didn't realized that since 2 or 3 months xD. When i started playing JUS.


    c ya.
     
  8. danweb

    Member danweb GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    434
    Location:
    Unknown
    Country:
    Australia
    i agree with krisboo. This question was not a noob question. You should have also checked the post count and seen that DeltaBurnt has made near to the number of posts that you have made. I personally have not posted much on the gbatemp forums but i have been looking over them ever since i became a member and i have seen that these forums have the rudest and least helpful people that i have ever seen on a forum, and i have been a member on many forums. This is very unfortunate because the topics that we cover on this forum are topics that DO require lots of question such as this. You rude people will just have to understand that that is the way it is here!!! If you do not like it then leave!!! [​IMG]

    Think thrice before you say something like that again!!! [​IMG]
     
  9. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Sorry I won't do it again. [​IMG]
    I was just joking.
     
  10. danweb

    Member danweb GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    434
    Location:
    Unknown
    Country:
    Australia
    By the way you said it is was not a joke. Although many people think that sarcasm is easy to display in a forum, it is actually very hard to display and often very offensive when used like in your case. Just don't use it! You don't get a prize for having a high post count so don't waste the posting space. [​IMG]
     
  11. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    happened alot of times to me
    maybe this is the first game you played which has this feature
     
  12. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Why am I getting flamed [​IMG] [​IMG]

    I was just kidding. And Deltaburnt already knows that I am just joking around...
     
  13. danweb

    Member danweb GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    434
    Location:
    Unknown
    Country:
    Australia
    he is on your friend list and you are on his. Still, as i said early, try not to use so much sarcasm because this kind of thing happens. [​IMG]
     
  14. DeltaBurnt
    OP

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    I'd have to agree with the rude factor, gbatemp can be pretty harsh at times.

    But don't be too hard on him, he knows me (to an extent) so I took it as a joke.
     
  15. danweb

    Member danweb GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    434
    Location:
    Unknown
    Country:
    Australia
    okay, thanks for that conformation. I am guessing that you are in the same room (real room) at the moment and that you are friends, but in future, please do not use that kind of sarcasm [​IMG]
     
  16. starfighter1

    Member starfighter1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    151
    Location:
    anywhere and everywhere
    Country:
    United States
    i noticed that a while ago but bringing it up leads me to some thoughts/ noob questions

    1.if it can automatically pick up info from ds/dsi then shouldnt that be considered when hacking sort of like how in the wii twilight hack the horses name was an info overload that helped to find an exploit.

    2. ..... actually #1 was all iv got.
     
  17. Alato

    Member Alato GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    217
    Country:
    Canada
    1. The horse's name is loaded from the game's memory, the DS username is used from the DS memory. But it's really just a value that's saved to the DS which is then loaded through a game and I really don't think it's exploitable at all.

    2. There's a backspace key.
     
  18. starfighter1

    Member starfighter1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    151
    Location:
    anywhere and everywhere
    Country:
    United States
    hmm so basically its all locked up...
     

Share This Page