Harvest moon animal parade

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Pink_Waters, Dec 1, 2009.

Dec 1, 2009

Harvest moon animal parade by Pink_Waters at 8:14 AM (2,876 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Pink_Waters
    OP

    Newcomer Pink_Waters Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    I'm having a problem running harvest moon (ntsc) animal parade on my Pal Wii
    When I launch it using wheather Usb loader gx, or a couple of other loaders, I get black screen
    tried forcing video modes, still no dice....

    I am using Pal wii on system menu 4.0
    cios rev 14

    any help?
     
  2. BrutalisMDK

    Newcomer BrutalisMDK Newbie

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Germany
    using the CFG loader so it is without problems
     
  3. Pink_Waters
    OP

    Newcomer Pink_Waters Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    I tried it and also gave me black screen!!
    I tried every reigon force available and still gives me a black screen...
    could anyone please provide some insights ?
     
  4. mruno

    Newcomer mruno Member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    missing or outdated IOSes...
     
  5. Pink_Waters
    OP

    Newcomer Pink_Waters Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    I am on 4.0, and all other newer games like new super mario bros are working..
    so I dont know if I could have a missing or outdated IOSes.

    how could I know which IOS Harvest moon uses ?
    how can I update my IOS ? without going to 4.2 ?
     
  6. Pink_Waters
    OP

    Newcomer Pink_Waters Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Ok, I figured it out, It was a bad dump
     

Share This Page