Ghostbusters PAL scene release

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by CasperH, Nov 2, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Nov 2, 2009

Ghostbusters PAL scene release by CasperH at 3:36 PM (2,450 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. CasperH

    CasperH Newbie

    Just a quick question, does a PAL scene release of Ghostbusters exists?
    I can only find the NTSC one and there isn't anything mentioned on the scene release.
    But on some comptability matrixesthere is a Ghostbusters PAL...

    And I know, links to warez are bad so I am not requesting it [​IMG]
     
  2. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I don't think it is released yet...
     
  3. Ramzee

    Newcomer Ramzee Advanced Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    86
    Country:
    United Kingdom
    The NTSC version of Ghostbusters plays fine on my PAL 4.2E Wii via CFG USB Loader and cIOS rev 14. I'm using component cables and a newish LCD TV.

    It's due for release in the UK this Friday so you might want to wait till then.
     
  4. CasperH

    CasperH Newbie

    Thanks, didn't know it wasn't released.

    And I never play NTSC games, weird habitat [​IMG]
     
  5. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    I know the title wasn't released in Australia as Sony bought exclusive rights to the title and only allowed the PS3 version to be released. The others are still to come out.
     
  6. LightyKD

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    The PAL release has just been posted... if you know where to look.
     
  7. CasperH

    CasperH Newbie

    Yup, already got it.
    Thanks guys!
     
  8. frazz

    Newcomer frazz Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    46
    Country:
    United Kingdom
    The PAL version seems to have the same issue has the NTSC version when playing via a SoftMod Console

    And yes I know it works via USB Loader......
     
  9. Zane

    Member Zane Ace Wizard

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    650
    Location:
    Sweden, Falkenberg
    Country:
    Sweden
    What issue was that?
     
  10. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    I guess he means the 002b error(green screen freeze if bad cIOS and/or loader was used). But that was 100% to be expected. Also usb loading has always a lower compatiblity than disc loading, everything that works from usb works on disc as well.
     
  11. frazz

    Newcomer frazz Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    46
    Country:
    United Kingdom
    Health Screen Freeze
     
  12. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Oh that. I thought it could be narrowed down to a broken warez release. Oh well you are using a warez release instead of a proper backup...
     
  13. frazz

    Newcomer frazz Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    46
    Country:
    United Kingdom
    Well somebody had to back it up in the first place
     
  14. Zane

    Member Zane Ace Wizard

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    650
    Location:
    Sweden, Falkenberg
    Country:
    Sweden
    I get this, i'm using a Softchip launcher that is supposed to remove the 002 error. What can i do to remove the 002b error? Or there is no fix to play Ghostbusters? =(
     
  15. CasperH

    CasperH Newbie

    Weird, works fine here with WiiFlow...
     
  16. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    There's a reason SoftChip r100 does not have the remove 002 option anymore. "Fake IOS version" is your friend. If you get something else than 002 error or green screen freeze, your problem is not 002 related.
     
  17. superafroboy

    Newcomer superafroboy Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    24
    Country:
    Canada
    This game keeps freezing on the Health Warning screen. I'm loading via disc using 4.2U system menu, Neogamma R8 (not the latest, maybe beta 8 i think) and CIOSrev14.

    Any suggestions?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page