1. redunka

    redunka GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 26, 2014
    Messages:
    388
    Country:
    Russia
    Not all sets are included in the SpotPass data, that's why the guide has additional steps for dumping those missing ones from the app's update.
     
  2. Explo

    Explo Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 14, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    Italy
    Thank you for replying so quickly. I did as you said and it worked out.
    I'm sorry I left you there without replying, but I've been busy these past two days. Thank you so very much for helping me out.
     
    redunka likes this.
  3. redunka

    redunka GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 26, 2014
    Messages:
    388
    Country:
    Russia
    No problem, I'm glad that I could help. :)
     
    Explo likes this.
  4. Bringmereality

    Newcomer

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Can someone please help me out? I've honestly looks at the instructions so many times yet still dont understand what the very first one is trying to tell me to do. Boot my ds while holding select+start+x and then turning it off? Unzipping the files and inserting the sd card into my computer? I'm so lost. Any help would be appreciated!
     
  5. Mythical

    Mythical GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 11, 2017
    Messages:
    2,017
    Country:
    United States
    download all the files linked,
    then boot with that combo (which I believe dumps some files you need to sd card and why the step may seem out of place)
    then continue the guide by from the next step
    "Un-zip the Tool Pack.zip you downloaded."
     
    Last edited by Mythical, Aug 14, 2019
  6. Bringmereality

    Newcomer

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Oohhh okay I get that. So we unzip the folder and run the .bat file on our computer correct?
     
    Last edited by Bringmereality, Aug 14, 2019
    Mythical likes this.
  7. Mythical

    Mythical GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 11, 2017
    Messages:
    2,017
    Country:
    United States
    yup, you should be good now, but if anything goes awry let us know
     
    Bringmereality likes this.
  8. H123

    H123 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 5, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Hello, is there any way to store the badges obtained this way into the badge box in the badge arcade? I can open the arcade without it removing my badges but when I go to the badge box the sets do not appear
     
  9. lone_wolf323

    lone_wolf323 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    3,852
    Country:
    Canada
    No. you are modifying what you currently have and its not saved server wise. If this was possible it would be classed as cheating since you are adding non legit collected badges into your collection which since the app is fully online to work. would have Nintendo shutting you down quickly with bans for it.
     
  10. hoshineko

    hoshineko Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    I don't wanna ressurect an old thread but i can't find any info abt this,, Google is ust showing me GYTB method and that doesn't split up the Wind Waker borders i want

    I can't get this to work for me, It won't attempt to install JPN or USA but I'm willing to bet thats a region-lock problem. It takes a total of about 5 seconds to install EUR badges and going through this guide left me with just the 5 badges i already have and no new ones added.

    The problem I'm having i think is in GodMode, under line 005 i get "set ERRORMSG "Unable to extract badge data from title.""

    If anyone could help out I'd appreciate :moogle:
     
  11. TurdPooCharger

    Member

    Joined:
    Jan 1, 2018
    Messages:
    7,292
    Country:
    United States
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - OFFICIAL, without, badges