Gamecube Loading on Darkcorp

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Assassination, May 1, 2010.

May 1, 2010
  1. Assassination
    OP

    Member Assassination 暗殺者Lv25

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    525
    Location:
    ァル城
    Country:
    Japan
    Hi guys, ok the gc games load fine but the graphics look horrible. The game im playing is Tales of Symphonia....

    I installed both wads from wiigator and wankiko(Mispelled lol)




    Idk what to do? Help?
     
  2. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
    What do you mean? Are they garbled... or do you just don't like the graphics?

    Well, you have to keep in mind that they are only GameCube games, not Wii games, so of course graphics probably won't be as good as Wii games...

    And installing both the Wiigator and waninkoko cMIOS will be pointless, as they overwrite each other, meaning the last one you installed will be the one you have. Did you install the waninkoko cMIOS last?

    Are you trying to play in progressive 480p graphics mode?
    If so...
    I know that PAL GC games do not have 480p mode in them at all (only 50hz and PAL60hz).
    As for NTSC games, I'm not sure if they all can support 480p, but I know that some can.

    ...maybe try installing the Wiigator cMIOS (not the waninkoko one), and try to use it to force the video mode you want?
     

Share This Page