1. WishCow

    WishCow Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Messages:
    85
    Country:
    Hungary
    If you write a gba rom from a zip file, real time saving still does not work [​IMG]
     
  2. thieves like us

    thieves like us chaos personified
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2003
    Messages:
    1,057
    Country:
    United States
    I wonder what the break-down in terms of sales for the G6 lite on where the units have been sold? (or for that matter for all of the flash cartridge solutions released for the ds).

    with the last few fixes, it seems that the manufacturers have gone back to supporting their only chinese sites with updates and are leaving out the rest of the world with their english countersites. www.g6flash.com never saw a v4.3a update and now we're still waiting for v4.4
     
  3. Jackbauerx

    Jackbauerx GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    152
    Country:
    United States
    did anyone get the daigasso band brothers extension to work? i wrote both the gba and the nds rom and when selecting gba linkage i got the message "gba rom found" (although there was no gba game listed below...). starting daigasso worked fine but the linkage didn't work... no new songs available...
     
  4. outphase

    outphase Custom title
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,217
    Country:
    United States
    Did you go through "My Card" to actually load up the GBA file?
     
  5. outphase

    outphase Custom title
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,217
    Country:
    United States
    You can still use the manager, be sure to press X in the My Card browser
     
  6. Deaddy

    Deaddy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    577
    Country:
    Canada
    You know how to edit the exe file?

    Well with Kirby it's supposed to unlock something at the end of the game but also it should unlock this other feature immediately: Under the medal trading section in the main menu if you scroll to the bottom there should be an unlocked item called Nightmare in Dreamland music that would normally cost 50 medals. Maybe you can try again and see if this shows up? Thanks.
     
  7. Deaddy

    Deaddy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    577
    Country:
    Canada
    Star Wars is cool (no match for the consoles obviously) but this game really rubs in the fact that my DS Lite's D-pad is absolutely horrible with diagonals! [​IMG]
     
  8. Deaddy

    Deaddy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    577
    Country:
    Canada
    I think your confusion is that in his instructions he said put the two roms in the same folder but he meant on your computer before transferring.
     
  9. shinshoku

    shinshoku Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    Just curious...

    When I'm about to uploading Harvest Moon DS and Cooking Mama roms (While remain zipped),
    the manager flashing msg box "Write OK" , is this usual happen in G6 Manager?
    or do you guys unzipped the package and upload *.nds files manually?
     
  10. Deaddy

    Deaddy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    577
    Country:
    Canada
    Not sure what you mean but every rom that is written says Write OK afterwards.
     
  11. shinshoku

    shinshoku Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    I mean... "Write Ok" box appear
    as soon as I double click the zip file (Which contains the rom) - so it means they aren't uploaded at all,
    it just a "Write Ok" box suddenly appear then... nothing happen [​IMG];
     
  12. Jackbauerx

    Jackbauerx GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    152
    Country:
    United States
    yes, "my card" - gba linkage via pressing X, than back to the nds menu and starting daigasso...
    did you get it to work?
     
  13. Orenhy

    Orenhy Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    12
    Country:
    Iceland
    I wasent able to get my advance wars DS to work with the link up, i get the message that says the file is linkable with gba AW1 and so.. but when i load the gba rom with x and then go back to nds game to play i get nothing to buy from the shop.. am i supposed to set some special options?
    can someone specify what he does exactly and what rom files he uses? i'm using the save file i got out of my original AW: DS
     
  14. eeek78

    eeek78 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    shinshoku:
    I have actually have this happened before. However, I noticed that it only happens when the ROM file contains numbers in the name.

    ex. 0553-lego_star_wars.nds
    I would edit the name to be lego_star_wars.nds

    Give that a try if your rom contains numbers in it.

    Note: By edit the name of the .zip file will not edit the name of the .nds file. You would need to extract the .nds file and edit it separately.
     
  15. sketch143

    sketch143 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    127
    Country:
    Canada
    none.. i have 4 armours and no white screens
     
  16. illumina

    illumina GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    137
    Country:
    anyone gotten the linkage function to work for MMZX with MMZ3 or MMZ4? Everytime I check the linkage box it just says no games support linking games found.
     
  17. ceevee

    ceevee GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    114
    Country:
    United States
    Also, try only having the .nds file in the zip. Remove all the other files like nfo's.
     
  18. Orenhy

    Orenhy Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    12
    Country:
    Iceland
    If there is please someone who can look into this, ive been waiting quite awhile and done other trials to get the content from AW1(already unlocked content with a real copy of AW2) [​IMG]
     
  19. TM_Sephiroth

    TM_Sephiroth Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    77
    Country:
    Brazil
    Don't need to update the loader too ??
     
  20. showdown

    showdown Member
    Newcomer

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    If anyone is having white screens on armor changes like I was, just use safe mode. Although I lost my saves when I forgot to back them up [​IMG]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Manager,