TEMPORARY MODE ENABLED  
  1. stargoonman

    OP stargoonman Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    I'm trying to launch few channels from the Wii Menu but when I click on the start button, 16 tiles saying Wii comes up then exits to the Wii Menu.

    Few of those could be USB Loader GX, or the channel that says "Wii + Internet".
    It worked at first but suddenly stopped working.

    Here is my Wii's info.

    IOS: IOS36 v3351
     
  2. Krestent

    Krestent What to post?
    Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,953
    Country:
    United States
    You deleted some IOS's. Reinstall them. Also, IOS36 isn't the only IOS on your Wii; you also have IOS3, 4, 10, 16, 20, 30, 35, 36, 37, 38, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 60, 61, 70, 249, 250, and 254.
     
  3. stargoonman

    OP stargoonman Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    Can you tell me how to reinstall them?
    I tried deleting and installing, but some of it says couldn't find the file.

    Also, do you know how I can remove the text, "Load from boot.dol/elf?" whenever I try to go to SD card?
    Thanks.
     
  4. elimist

    elimist GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    282
    Country:
    United States
    the "load from boot.dol" is probably there because you still have banner bomb. try renaming your private folder
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - channels, retunrs,