EZflsah V 3in1 and R4 SDHC

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by jw8212, Feb 13, 2010.

Feb 13, 2010

EZflsah V 3in1 and R4 SDHC by jw8212 at 8:51 PM (815 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. jw8212
    OP

    Newcomer jw8212 Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    My R4 SDHC came with the EZflash 3in1 triple pack. However, as much as I have hunted for software to make it work, I can find none. Obviously, the R4 won't direct-support GBA games. The GBAldr program either does not register that I have a 3in1, or successfully erases/writes a GBA game into the NOR, then when it plays, shows the GameBoy screen without the Nintendo, the usual sign when a GBA is turned on without a game. I have tried the EZ4 client with no luck. I cannot even find Rudolph's 3in1 ExpPack Tool, Triple-Pack Manager, or GBA ExpLoader. NDStation is nowhere to be found, either, though I believe I tried it once and it, too, failed to work. Is there something wrong with my 3in1, or am I using the wrong software, or is it something else? I would really appreciate some help. Thanks in advance.

    EDIT: Apologies about the typo in the forum title - I just now noticed it and I can't edit it out. I'll be sure to double-check it next time.
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
  3. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,803
    Country:
    Antarctica
    he probably used bing or yahoo to do his search.
     
  4. jw8212
    OP

    Newcomer jw8212 Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Thank you for the link, and obviously, I did search, just on the wrong engine, and it linked me to a website that no longer hosted it. That said, that didn't work either. I load it into NOR, and I start it, and it gives me the GameBoy screen without the Nintendo. The only difference is that I can boot it straight from my DS without my R4 from the GBA slot, but it does the same thing - GameBoy no Nintendo.
     

Share This Page