EZFlashV problems on Acekard2i

Discussion in 'GBA - Emulation' started by Godamit, Aug 8, 2009.

Aug 8, 2009
  1. Godamit
    OP

    Member Godamit GBAtemp Regular

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    130
    Country:
    Australia
    Hi, I have recently gotten an EZFlashV slot-2 cart through a friend, and have played some GBA ROMs on my DSLite.

    When i want to play a GBA game, i put in the ROM, then just start it up (flashing to NOR/SRAM, whichever it is, if needed) After I'm done playing with one game, i get another ROM then play that. And finally after playing this new game, I decide to go back to the first one I was playing.
    This is where the problem starts. Whenever I want to go back to an old game I was playing and saved, i get the rom and save then place them in the same folder, just when I start it up the saves are completely gone. I have been searching for a while, and looked through whichever guide I could find, but they did not solve my problems.

    If anybody can help me, it would be greatly appreciated =)
     
  2. Godamit
    OP

    Member Godamit GBAtemp Regular

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    130
    Country:
    Australia
    Anybody?
     
  3. gtmtnbiker

    Member gtmtnbiker GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    284
    Country:
    United States
    You're asking about the EZ Flash expansion pack (slot 2) device, right? This topic doesn't belong in the emulator forums. You should be posting in the AceKard forum but first you should read the FAQs/wiki to make sure you're not doing something wrong.

    I have had no issues using AceKard 2 with EZ Flash V expansion pack.
     

Share This Page