EZ-Flash 3-in-1 + "The Eternal Night"

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by Gaiyae, Dec 20, 2007.

  1. Gaiyae
    OP

    Gaiyae Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Dec 20, 2007
    United States
    I cant run the "Legend of Spyro - The Eternal Night" gba on my EZ-flash.
    Sram patching doesnt work, because the game is to large (above 16mb).
    When i try to run it with Nor mode, it doesnt get pass the "gameboy" screen.

    Anyone know how to solve this?

    My sincere thnx to anyone who is able to help me [​IMG]
     
  2. DjoeN

    DjoeN Captain Haddock!

    Member
    5,207
    1,503
    Oct 21, 2005
    Belgium
    Somewhere in this potatoland!
    dunno, game works fine here
     
  3. Gaiyae
    OP

    Gaiyae Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Dec 20, 2007
    United States
    Darn..
    I've sram patched this game with gbata.
    then i've put it on my r4ds card. I open ez-flash 3-in-1. When i sellect play in the sram menu - the game won't run cause its above 16 mb. After that i tried running the game using the NOR menu. And then the game seems to run, but all i can see is the gameboy screen, and then the screen freezes.
     
  4. Destructobot

    Destructobot Crave the Hammer

    Member
    5,005
    5
    Oct 15, 2006
    United States
    Portland, OR
    SRAM and PSRAM are not the same thing. You have to SRAM patch games that use EEPROM or Flash save types so that they can save to the SRAM in the 3-in-1. It doesn't make any difference whether you want to run them from PSRAM or NOR.

    If it freezes on the GameBoy screen, that almost always means you need to fix the header with GBATA (click the 'Fix header' button in the 'Header Viewer' tab). If that doesn't work, the rom may be corrupted.
     
  5. Gaiyae
    OP

    Gaiyae Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Dec 20, 2007
    United States
    Cant fix it [​IMG]

    256 mbit (33554432 bytes) btw..
    And gbata doesnt go any further then 128 it seems. (overdump)
    Could it be connected to that?
    I have multiple versions of the rom.. all giving the same problems