ez flash 3 in 1 support cheats??

Discussion in 'EZ-Flash' started by Tragoedia181, Jun 19, 2008.

Jun 19, 2008
  1. Tragoedia181
    OP

    Banned Tragoedia181 B*tch I Look Like Goku!!

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    553
    Location:
    Bronx, NY
    Country:
    United States
    can the ez flash 3 in 1 support gba action replay codes or cheats???
     
  2. lurbi

    Member lurbi GBAtemp Regular

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    123
    Location:
    Austria
    Country:
    Austria
    yes ... the latest beta 15 added a bugfix to support it again.

    see the unofficial ezflash forum.

    windirt (EZ Team) said:
    about 3in1 cheat
    find the 3in1tools in the download page. useage at the faq page. attach a cht file and send the gba rom to the microsd, write the rom by the ez5 kernel, launch the gba by R+A, you will access the cheat windows, do as the ez5 cheat.
     
  3. Tragoedia181
    OP

    Banned Tragoedia181 B*tch I Look Like Goku!!

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    553
    Location:
    Bronx, NY
    Country:
    United States
    well im using a cyclods so can i still do the same thing?
     
  4. lurbi

    Member lurbi GBAtemp Regular

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    123
    Location:
    Austria
    Country:
    Austria
    As far as I know ... NO

    IMHO neither cyclo DS nor GBA Exploader support this.
     
  5. sylux92

    Member sylux92 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    445
    Country:
    United States
    Can rudolph add support for cheats or is that not possible?
     
  6. Searinox

    Member Searinox Just a taste~ ;3

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,626
    Location:
    NastyBadPlace Pingas: Yes sir!
    Country:
    Romania
    Oy. EZflash 3in1 support cheats? EZV slot1 = yes, EZV slot2 = NO. The 3in1 has no support for cheats unless you somehow patched the ROM itself, which doesn't count cause the 3in1 still thinks it's running a normal ROM and has nothing to do with cheats.
     
  7. sylux92

    Member sylux92 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    445
    Country:
    United States
    You're wrong. The ez 3in1 does support cheats with the ez V.
     
  8. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
  9. Searinox

    Member Searinox Just a taste~ ;3

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,626
    Location:
    NastyBadPlace Pingas: Yes sir!
    Country:
    Romania
    From my previous post: "unless you somehow patched the ROM itself, which doesn't count cause the 3in1 still thinks it's running a normal ROM and has nothing to do with cheats." Yes it works, you can patch a ROM to support cheats, but that doesn't count since you're embedding the cheat engine into the ROM and not using some kinda EZflash 3in1 hardware/hardware-provided cheat feature. A ROM patched like that will support cheats even in an emulator which doesn't have cheat feature.
     
  10. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
    "Doesn't count"? All he wanted to know is if he could use cheats. I seriously doubt that he cares if it's an automated ROM hacker or a standard cheat interpreter, as long as it works.
     
  11. kevenka

    Member kevenka GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    930
    Location:
    Texas
    Country:
    United States
    So for cheats tow ork on other slot one devices...we have to patch it into the gba rom? They haven't updated anything to allow it otherwise?
     
  12. ball2012003

    ball2012003 Newbie

    can someone explain to me how gbasharky works and how to use it
    and will it work with kingdom hearts chain of memories
     

Share This Page