error -116

Discussion in 'Wii - Hacking' started by spritefreak, Jan 10, 2009.

  1. spritefreak
    OP

    spritefreak GBAtemp Fan

    Member
    375
    0
    Jan 7, 2009
    United States
    I am using the following guide to install all the necessary apps on my wii.
    http://www.iol.ie/~taz/wii/WiiHowToGamma.html

    I have installed the HBC, the Wad Manager in Homebrew Channel and install IOS16-64-v257-prod.wad
    Next I installed the Custom WM in Homebrew Channel and install cios_fix.wad
    When I try to load the IOS Downgrader in Homebrew Channel, it gives me an error -116. The same thing happens with I try to load the cIOS Downgrader in Homebrew channel.

    I currently have 3.1U firmware. What am I doing wrong?

    Thanks in advance
     
  2. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,992
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    If you get error -116 it means it can't find internet connection
     
  3. vkapil

    vkapil Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Jan 18, 2009
    United States
    I have same issue. My internet is working fine with internet channel but could not Initialize network while trying to IOS downgrade from. 3.4U to 3.2. Any help will be great.

    Thanks
     
  4. ether2802

    ether2802 we have the techno...!!

    Former Staff
    4,350
    5
    Oct 14, 2007
    Mexico
    Pto. Vallarta
    maybe your signal is too weak to support the IOS Downrader to work..!!
     
  5. Hells Guardian

    Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Member
    1,113
    1
    Dec 25, 2008
    United States
    That was a known problem with it. move the wii closer to the wifi source and it should work.
     
  6. bugaveli

    bugaveli Banned

    Banned
    664
    0
    Dec 7, 2008
    United States
    In a remote place
    "I dont want to brick my wii"
    Nobody wants to brick their f***in wii