[EFA linker] Issues with NFORCE 4 mobo

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by amrum, Jan 17, 2007.

Jan 17, 2007
  1. amrum
    OP

    Member amrum GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    176
    Location:
    Porto
    Country:
    Portugal
    Hi everyone ! [​IMG]

    I noticed since i changed my motherboard to an Nforce 4 one, i cannot flash properly my cart anymore.
    Do you have the same problems ? Can we do something about it or do i have to buy another one ?

    TIA for your help ! [​IMG]
     
  2. shaunj66

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    Yes I have exactly the same problem, it's really annoying. The team seem to have ditched support for the cart too.

    Some people have had success flashing on a NFORCE4 mobo by disconnecting all other USB devices including your mouse.

    But I recommend using another PC...
     
  3. amrum
    OP

    Member amrum GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    176
    Location:
    Porto
    Country:
    Portugal
    But you didn't with this method ?
    What about another PCI USB card ? Do you know it if could work ?
     
  4. shaunj66

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    It should work with a PCI USB card. I can't see why it wouldn't.

    I had partial success with the method I mentioned, sometimes it works, sometimes it doesn't. You either need a PS/2 mouse to connect up though to use the client, or use Windows mouse keys.
     
  5. amrum
    OP

    Member amrum GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    176
    Location:
    Porto
    Country:
    Portugal
    Ok Shaunj66, what a pain [​IMG]
    Thanks for your help !
     

Share This Page