DSTWO not useable, can't detect or an error has occured

Discussion in 'Supercard' started by byanime, Dec 14, 2011.

  1. byanime
    OP

    Newcomer byanime Newbie

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    Australia
    I bought the DSTWO from lightake, so I think that's reliable source.

    I've tried the card for less than an hour.
    Now the card is like going crazy, won't work any more.

    I'm using a DSi console with 1.14A system.

    The DSTWO has 1.12Beta firmware I believe.
    EOS is 1.11

    Problem: Most of the time boot up the console , it just shows there's no card inserted at all. 80%

    5% Very few time it will show the alex rider icon, but start that will show the fck an error has occurred message.

    5% Fewer time it could actually started fine to play games.
    And even the game starts, sometime the console will say the card has been unplugged

    Is this supposed to happen? Wouldn't expect an much expensive card would work like this !

    Please help.
     
  2. jimmyemunoz

    Member jimmyemunoz GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,958
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    That's supposed to happen. And where's the other 10%? Where is the other 10 percent??
     
  3. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    No, that's not supposed to happen, you have an issues with the contacts on your DSTWO & your DSi. Make sure you press the DSTWO firmly into the slot.
     

Share This Page