DS Browser on R4

Discussion in 'R4 DS' started by DurrD, Feb 12, 2008.

Feb 12, 2008

DS Browser on R4 by DurrD at 3:02 PM (1,588 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. DurrD
    OP

    Newcomer DurrD Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    Netherlands
    I don't know a lot about the hacking of the nintendo DS but on my R4 it says it supports the DS browser.
    However I think I need a EZ 3-in-1 or something to actually use it.
    Can someone please correct me if I'm wrong?

    Thanks a lot
     
  2. Doggy124

    Member Doggy124 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    831
    Location:
    Thailand
    Country:
    Thailand
    You need slot2 ram pak
    (include 3in1/other slot2 that have ram)
     
  3. R1C3 N1NJA

    Member R1C3 N1NJA GBAtemp Regular

    Joined:
    May 13, 2007
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    or you could use ds hobro or any other homebrew ds broweser [​IMG]
     
  4. Ezz

    Newcomer Ezz Newbie

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    Australia
    would the slot 2 ram expansion from the m3 work with the ram for the browser?
     
  5. Trel

    Newcomer Trel Advanced Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    Yes, but you'll have to patch the browser's rom for it to work.
     

Share This Page