1. asdfqwer426

    asdfqwer426 Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    So from what I've read, I take it that at this point, EDGE users need to wait for an upgrade or get a new card? I was hoping to wait a few weeks and someone would fix it, but that doesn't seem to be the case seeing as it works on almost everything else.
     
  2. KougaMyazawa

    KougaMyazawa Member
    Newcomer

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    King_Leo over at the romulation forums is saying that he might have found the AP, and is working on a patch for the Cyclo. So lets root him on!
     
  3. njerzyc

    njerzyc Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    i dont think u can use wood 1.18 on an m3 simply, can you?
     
  4. Necromanson

    Necromanson Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    For those of you still wondering if this works on M3DS Real, it does.

    I'll go over exactly what I've done if you want to follow. You may not have to do all of these steps (like reformatting the card), but it's the most recent thing I've done in order to get Super Scribblenauts to work and now this game works as well.

    -Copy the contents of your SD card to your PC or Mac and reformat the card, wiping it completely.
    -Copy the information back onto your SD.
    -Get the newest Sakura firmware and install it
    -Download the latest YSM3 and install the TTMenus and YSMenu on the root of your SD
    -Put the YSM3.nds in your games folder
    -Download the USA version of Golden Sun (the Europe version DID NOT work for me, and I've heard it doesn't work for others)
    -Run YSM3.nds and then run Golden Sun. It should work fine.

    I was going to say it's a pain in the ass having to run different micro operating systems for individual games (like Wood M3 and YS) but then I realized this is all free so I'm happy to do whatever it takes to make these work.

    That being said, I AM going to say that the login disabling feature on GBATemp that makes you wait 11 minutes before trying to log in again IS a pain in the ass.

    Good luck.
     
  5. Man18

    Man18 GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    1,006
    Country:
    United States
    White Screens on Supercard DStwo untrimmed IRFree-RK-Gsddu.nds


    WTF MATE
     
  6. Slipurson

    Slipurson GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    176
    Country:
    Thanks for the info, was just going to just copy and try, but ill do your step by step guide first [​IMG] takes a while to copy all of the contents tho.. damn 8GB card.. so many files to copy [​IMG]

    [EDIT]it worked nicely![/EDIT]
     
  7. AsPika2219

    AsPika2219 Pikachu going beach!
    Member

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    1,487
    Country:
    Malaysia
    Another clean version!!!

    Golden_Sun_Dark_Dawn_USA_PROPER_NDS-NukeThis
     
  8. DuDutZ

    DuDutZ Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    is the nuke this version working?
     
  9. ExJoe

    ExJoe Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I can confirm that it is NOT working on CycloDS Evolution firmware 1.60 with a high-latency micro sd card. Black screens on normal boot, and hang on stealth boot.

    CRC32: 508420E7
    MD5: B9CCD41841684CCB279C9AE78B154EA6
    SHA-1: 298541E857FFF37C29F45C043E50D3AE7DA00015

    Without reports from the other vendors, I can't tell whether the compatibility is actually higher.
     
  10. DuDutZ

    DuDutZ Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    ok then it's not a cracked version.....

    if cycloDS not working...what hope does EDGE have???
     
  11. basf11214

    basf11214 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    file name is nt-gsdd
     
  12. Zaraf

    Zaraf GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Messages:
    742
    Country:
    Canada
    Wow, it's been over 2 weeks and nothing to fix Cyclo yet. Sad times for Cyclo users.
     
  13. D1MX

    D1MX GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Messages:
    133
    Country:
    United States
    I'm guessing since no one answered.

    I'll re-ask.

    So far halfway through December there's still nothing for ppl that have the dreaded gmp-z003 M3i Zero cards eh?

    T____T

    i'm so mad I bought taht shyt *cries*
     
  14. louisng114

    louisng114 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 24, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Is there a working version/patch for Acekard2i yet?
     
  15. Rydian

    Rydian Resident Furvert™
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,880
    Country:
    United States
    It's always worked on the 2i... you just need two things.

    1 - Go into the patch options and turn AAP (anti-Anit-Piracy) on.
    2 - Your microSD card has to not suck. If you've got a shitty one with bad latency AAP won't work.

    The AAP latency issues (for those with shitty microsd cards) will be fixed in AKAIO 1.8.2, which is currently in beta.
     
  16. OrionTempest

    OrionTempest Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    Canada
    Finally a fix for Cyclo [​IMG]

    Works fine on mine so far.
     
  17. stanleyopar2000

    stanleyopar2000 Dirty Weeb ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    4,150
    Country:
    United States
    High Quality Review

     
  18. ryoung

    ryoung Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I have had a similar problem with mine, which is the robotkillers version. At first I just got black screens because I didn't know about the bypass anti-piracy option.
    Once I enabled that option, I was elated cause I thought it was working as the initializing game loaded, followed by the title screen. I was able to start the game and
    was brought to the character select screen and chose the default name and hit ok and then nothing but black screen afterwards.... ><

    I'm using an Acercard 2 DSi compatible with AKAIO 1.8.1 with Bypass AP enabled and a Kingston 8 GB SDHC MicroSD card. All other games so far work without issue. I read an earlier post where someone was able to get it to work on a smaller MicroSD card even without Bypass AP enabled. (a 1 GB one). He cited it must have been a latency issue with his larger MicroSD card.
    I have a non-HC 2GB MicroSD card and tried putting the Acekard software plus just Golden Sun Dark Dawn with and without Bypass AP enabled and it didn't even initialize, load the title screen, etc.

    Maybe this helps someone who has a small HC MicroSD card.
     
  19. ryoung

    ryoung Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Is this SD Formatter from the Acekard website?
     
  20. ryoung

    ryoung Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Is this SD Formatter from the Acekard website?
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Golden, #5267, (USA)