DS #4262: Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (USA)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by dice, Oct 8, 2009.

  1. dice
    OP

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,542
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    ^^ndsrelease-5481^^
     


  2. N00ByBo0

    Newcomer N00ByBo0 Advanced Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    62
    Country:
    Netherlands
    i don't liked The first olympic game that well but i heard the gameplay is pretty changed in this one.

    I give it a try.
     
  3. dice
    OP

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,542
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Had to re-do the thread. Sorry for the lost posts.

    I doubt that anyone gives damn whether you've download the game yet (or not) so please stop with the useless posts and stick to whether the game is good or not based on YOUR experience.
     
  4. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    FIRST [​IMG]

    I wonder why no one's posted a comment yet...

    I'll try this, looks a lot better than the first one.

    EDIT: Fuck, seems like I wasn't the first at all [​IMG]
     
  5. R2DJ

    Member R2DJ GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,900
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Potential Touch Screen Killer

    But now I got screen protectors, I am slightly invincible. Take that, scratches and possibly a stylus sharpening...
     
  6. Toutatis

    Toutatis Newbie

    Error after title screen : data are corrupted and will be deleted. Touch screen or press A to continue.

    I have a M3 Simply, firmware 1.14
     
  7. alidsl

    Member alidsl I am now a lurker

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    2,823
    Location:
    Kanto - Pallet Town
    Country:
    United Kingdom
    read the thread [​IMG]

    This looks better and maybe less annoying screen rubbing
     
  8. pitman

    Member pitman Addicted to Magical Girls

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Messages:
    1,080
    Location:
    Where rockets don't fall.
    Country:
    Israel
    I don't think playing solo on this is really fun, and since I don't have any local friends to play with I'll pass.
     
  9. nico445

    Member nico445 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    579
    Location:
    my house.
    Country:
    Netherlands
    same error on ysmenu with supercard now trying the original os from supercard.
     
  10. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    Not working on akaio 1.5 latest loader or cyclods v1.56b3. Gives a data corrupted message.
     
  11. Clookster

    Banned Clookster Your Clookster

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
    I can confirm this. Not working on Akaio 1.5 and Sakura 1.42 - "Corrupted data, press A" [​IMG]
     
  12. Yuan

    Member Yuan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    1,271
    Country:
    Brazil
    Wi-fi logo! Play with anyone (I guess).
     
  13. ZeroEXE93

    Member ZeroEXE93 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    721
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    I think I read somewhere that Wifi is only for leader boards.
     
  14. Saylient_Dreams

    Member Saylient_Dreams GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    347
    Country:
    United States
    Can anyone elaborate more on the controls. My DS Lite's R button is almost dead (the blow technique works, but it's still pretty hard to get it consistantly working). Won't be able to try this till later today, and I'm dying with anticipation.
    EDIT: Just realized I left my DS back at home.... can't try till the weekend... *dies*
     
  15. DarkCrudus

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States

    haha dont worry it seems there AP on it soo you it may just be getting workin this weekend =P
     
  16. DJPlace

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,480
    Country:
    United States
    anyone comfire this on cyclonds and of course i would rather have chansler post these (no offeens dice... you avatar creeps me out...) and mine's more creeper and i can deal with it... and i can't spell worth of jack today... and i'm going regert posting this but meh...
     
  17. Yuan

    Member Yuan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    1,271
    Country:
    Brazil
    Tried all save types and DMA modes at AKAIO. This AP sux [​IMG].
     
  18. DJPlace

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,480
    Country:
    United States
    wow... one tough AP... i guess i'll wait for a fix... but i got the wii version... but this is still going be fun!!
     
  19. Langin

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    F%uck this doesnt work, zo we need to wait for an fix and the wii version is super!
     
  20. ZenZero

    Member ZenZero GBATEMP's regular arse.

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    1,270
    Country:
    United Kingdom
    i can confirm that it dosnt work on supercard DSone [​IMG]
     

Share This Page