DQIX not working on EDGE

Discussion in 'EDGE' started by shadower1988, Jul 16, 2010.

Jul 16, 2010

DQIX not working on EDGE by shadower1988 at 9:14 AM (1,437 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. shadower1988
    OP

    Newcomer shadower1988 Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    9
    Location:
    Phillippines
    Country:
    Philippines
    I already use the patch version but file is still corrupted...
     
  2. Kaimu

    Newcomer Kaimu Member

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    42
    Country:
    Indonesia
    Don't use the patched version. Just use the original. I can play it with my EDGE firmware 1.11 with no problem so far.
     
  3. shadower1988
    OP

    Newcomer shadower1988 Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    9
    Location:
    Phillippines
    Country:
    Philippines
  4. dnniwa485

    Member dnniwa485 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    458
    Country:
    well i use the xenom release (the cracked one) but no problems found so far, same as the clean ROM.
     
  5. Phazon13

    Member Phazon13 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    124
    Location:
    Belgium
    Country:
    United States
    I use the clean rom, no problems so far:) Be sure to have v1.11
     

Share This Page