DPGEnc.exe 2.0 and Subtitles?

Discussion in 'Acekard' started by doz592, Jun 16, 2009.

Jun 16, 2009

DPGEnc.exe 2.0 and Subtitles? by doz592 at 2:36 AM (1,137 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. doz592
    OP

    Newcomer doz592 Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    To be brief, a couple of statements.

    1. I know how to make/convert to DPGs! I AM NOT A NOOB!
    2. I know I can do it with BatchDpg, but I want DPG4, not DPG2 (Yes, I do actually see the difference)
    3. Yes, I have used Google, but I only get options for the older DPGEnc.exe
    4. Yes, I have poked around the program and its files - no dice.
    5. I have the CCCP installed.

    I want to take an MKV anime series and convert it with the subtitles embedded. I have tried various things, such as extracting the subtitles to no avail. How can I do this with DPGEnc.exe 2.0?
     
  2. Pendor

    Member Pendor GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    You need to enable them via ffdshow before the encoding.

    Why is this posted in Acekard?
     
  3. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    What does this have to do with Acekard? Wrong forum buddy.
     
  4. doz592
    OP

    Newcomer doz592 Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    Sorry! (I have an AceKard 2.1, but this is more of a general question, sorry!)

    But thank you. I had no idea you could do that (whole time I thought it was something with VSFilter. Hope it wasn't a redundant question!
     

Share This Page