dop-mii and cioscorp v1

Discussion in 'Wii - Hacking' started by venomm112, May 14, 2010.

May 14, 2010

dop-mii and cioscorp v1 by venomm112 at 1:57 AM (766 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. venomm112
    OP

    Newcomer venomm112 Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I have the very first version of cioscorp installed and am on 3.2 I was wondering if i could use dop-mii to install new ios needed that are requested by new games and if there is any risk involved thanks
     
  2. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    run the cioscorp uninstaller, then use dop-mii to install the new IOS's, then install DARKCORP ( Newer version of cioscorp ).

    EDIT: I think you should have bootmii as boot2 or some other brick protection before doing any of this...
     
  3. venomm112
    OP

    Newcomer venomm112 Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    ok thanks riley is the uninstaller included in DARKCORP and if i install that does it update my system menu because i want to stay on 3.2 and i do have bootmii as boot2 and already have a nand backup
     
  4. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    no it does not update your system menu and email cioscorp@thewebpost.net to get the uninstaller
     
  5. ocdetective

    Member ocdetective GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    601
    Country:
    Malaysia
    Venomm in reply to your original question, yes you can - I do exactly the same on 3.2. But really you should have bootmii installed along with a backup.
     

Share This Page