Divinity Original sin 2 DE mods

Discussion in 'Switch - ROM Hacking, Saves, Translations & Tools' started by Nospire, Sep 5, 2019.

  1. Nospire
    OP

    Nospire Member

    Newcomer
    3
    Mar 8, 2019
    Russia
    Hello guys! Do u need some magic? =)
    2019090520442200-874E9EC501E949B716DB060842788BEB. 2019090520442100-874E9EC501E949B716DB060842788BEB.

    The game can see mods, but i dont know how to activate main menu button "Mods" to enable some mod.
    Who can help me with my problem? =))
     
  2. shiondelibra

    shiondelibra Member

    Newcomer
    4
    Jan 7, 2009
    Brazil
    Hi guy, where put the mod on the switch? in which folder?
     
  3. Nospire
    OP

    Nospire Member

    Newcomer
    3
    Mar 8, 2019
    Russia
    im copy mod to 2 folders:
    In savegame directory (with checkpoint) and "/titles/010027400CDC6000/romfs/Data/"
     
  4. Khalyus

    Khalyus GBAtemp Regular

    Member
    4
    Nov 6, 2018
    Brazil
    i was able to turn on some mods that dont need menu, with ur path
     
    Supreme23 likes this.
  5. Deobulakenyo

    Deobulakenyo GBAtemp Regular

    Member
    4
    Oct 8, 2018
    Philippines
    where can we download mods?
     
  6. Supreme23

    Supreme23 GBAtemp Fan

    Member
    5
    Mar 13, 2017
    United States
    The Cheat Commander mod works?
     
  7. Khalyus

    Khalyus GBAtemp Regular

    Member
    4
    Nov 6, 2018
    Brazil
    i usen randal armor with partial succes XD
     
    Supreme23 likes this.
  8. shiondelibra

    shiondelibra Member

    Newcomer
    4
    Jan 7, 2009
    Brazil
    hi guy, I wanted to put the translation, can you tell the way? Or can you teach how to find out which folders I put the files? (preferably from any game).
    Do you use any program to find out which folder to put?
     
  9. Valdrrak

    Valdrrak Member

    Newcomer
    3
    Sep 15, 2016
    any luck with finding out how to enable mods? I tried copying the modsettings.lsx from the pc as but didnt seems to do anything. It also seems that larian has their own mods and modmenu called a goodie bag or something, maybe we can try to replace the mods in that menu with out own.
     
    Khalyus likes this.
  10. Khalyus

    Khalyus GBAtemp Regular

    Member
    4
    Nov 6, 2018
    Brazil
    I got only one mod to work so far, but Just found an old Guide on How to enable then without the menu, ill try later and Tell the results.
     
  11. Nospire
    OP

    Nospire Member

    Newcomer
    3
    Mar 8, 2019
    Russia
    Hi. Im using NCA-NSP-XCI to layerfs tools. And original Divinity 2 utility to unpack *.pak-files. its working fine.
    Screenshot1236.
     
  12. shiondelibra

    shiondelibra Member

    Newcomer
    4
    Jan 7, 2009
    Brazil
    [QUOTE = "Nospire, post: 8780730, membro: 481821"] Olá. Estou usando o NCA-NSP-XCI para ferramentas de layerfs. E o utilitário original do Divinity 2 para descompactar arquivos * .pak. está funcionando bem.
    [ANEXO] 178668 [/ ANEXO] [/ CITAÇÕES]

    do you have the link of this program? then if I put the translation in the atmosphere or in the game?
    do you have whatsapp?
     
  13. Nospire
    OP

    Nospire Member

    Newcomer
    3
    Mar 8, 2019
    Russia
    search " Pak extractor guide" on Larian site.then put translation pak to the "romfs\Data\Localization\"
     
  14. shiondelibra

    shiondelibra Member

    Newcomer
    4
    Jan 7, 2009
    Brazil
    [QUOTE = "Nospire, post: 8780745, membro: 481821"] procure "Pak extractor guide" no site Larian. Em seguida, coloque o pak de tradução no "romfs \ Data \ Localization \" [/ QUOTE]

    "romfs \ Data \ Localization \" in atmosphere? or game?
     
  15. windbinder

    windbinder Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 6, 2019
    United States
    Anyone had any luck with class mods? I tried extracting them with the pak extractor, then placed them in romfs\Data\Mods and that didn't work. Tried making a Mods, Public folder in Data with the extracted mods, but that didn't work either. Saw a guide on using third party mods talking about making folders in a Projects folder with the mod name, but that didn't work either sadly.
     
  16. Valdrrak

    Valdrrak Member

    Newcomer
    3
    Sep 15, 2016
    Has anyone extracts the layeredFS for it yet? can they screenshot how the file directory is setup, I am wondering if we can replace the .pak files with modded ones, replacing the "larian modifications"
     
  17. Nospire
    OP

    Nospire Member

    Newcomer
    3
    Mar 8, 2019
    Russia
    Yes, we can do it. Larian mods inside "CommunityMods.pak" and "Patch0.pak.
    Screenshot1240.
     
  18. Valdrrak

    Valdrrak Member

    Newcomer
    3
    Sep 15, 2016
    ok good so now we can try to compress a bunch of mods (or at least 1) and rename it to CommunityMods.pak and see if it will be in that menu.
     
    Khalyus likes this.
  19. Khalyus

    Khalyus GBAtemp Regular

    Member
    4
    Nov 6, 2018
    Brazil
    if u guys get it to work, post the results! im using rendal armor, but i cant get it to spawn items anymore just change items appearence.
     
    windbinder likes this.
  20. windbinder

    windbinder Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 6, 2019
    United States
    Any chance you can post your folder set up?
     
Quick Reply
Draft saved Draft deleted
Loading...