Dios Mios - blue screen when game starts.

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Marquez911, Jun 27, 2012.

Jun 27, 2012
  1. Marquez911
    OP

    Newcomer Marquez911 Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Ok my TV turns blue after the Dios Mios loads the game. I will post a video later showing what's happening , but if you know what I'm talking about just please tell me.
    Another thing try not to say too much technical solutions that I can't read , but if you have to atleast give it a description of the word.
     
  2. Marquez911
    OP

    Newcomer Marquez911 Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    http://www.youtube.com/watch?v=UHxJpDrEr9s&feature=youtu.be

    Video of the blue screen stuff.
     
  3. ShinyLatios

    Member ShinyLatios Local "That Guy"

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,051
    Country:
    Netherlands
    Have you tried another loader? (DM Booter, CFG Loader maybe?)
    some incompatibility is caused by loaders so you should experiment with various loaders. DM Booter seems to work best.
     
  4. Marquez911
    OP

    Newcomer Marquez911 Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Ok I'll try , but how should I set up DM Booter a certain way to get the games open , or leave it normal?
     
  5. Marquez911
    OP

    Newcomer Marquez911 Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Omg thanks man i owe you so much! Man I love you ur awesome (no homo)
     

Share This Page