copy SD wwiare to another Sd card

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by Am0s, Mar 22, 2010.

Mar 22, 2010

copy SD wwiare to another Sd card by Am0s at 11:07 AM (1,082 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Am0s
    OP

    Member Am0s Mojo Risin

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    741
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Hi all just a quick question I did search about this but get crappy yahoo answers anyway the question is can I copy the contents of my Sd card to a larger 4gb or more, I have alot of wiiware and VC titles which I moved over to the sd card, I dont really want to to have to re-install them if possible

    forgot to mention that its to play on the same wii
     
  2. Kwartel

    Member Kwartel The fairest in all the land

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    1,298
    Country:
    Netherlands
    copy the private folder and your ready to go...
     
  3. Am0s
    OP

    Member Am0s Mojo Risin

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    741
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    ok cool, nice n simple thx
     
  4. Dante Wolfe

    Newcomer Dante Wolfe Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    or...

    Go TriiForce and Never look back.
     
  5. Am0s
    OP

    Member Am0s Mojo Risin

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    741
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    well I want to do something like that, for starters I want to make a backup of my nand but only got 400mb free and read that I need about 500 or so, then prolly get an external hdd eventually
     
  6. toejam316

    Member toejam316 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    259
    Country:
    New Zealand
    use simple filesystem dumper 0.42 - you only need 120mb or so for a minimal dump.
     
  7. Am0s
    OP

    Member Am0s Mojo Risin

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    741
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    would a minimal dump be good enough if I needed to restore my nand?

    anyway I found FS dump 0.42 will try it out tomorrow see where I get [​IMG]
     
  8. Dante Wolfe

    Newcomer Dante Wolfe Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    To my knowledge no. bootmii is needed to make a restorable NAND backup.
    But what it will do is give you a dump that is compatible with NAND Emulation.

    Also buy another SD Card they are pretty cheap now... 2 gig for $8 and 4 gig for $12
     
  9. Toader

    Member Toader GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    210
    Location:
    Mushroom Kingdom
    Country:
    United States

    I just got an 8 gig sd and want to transfer my games also and i want to know if it will come up with the error message saying the game cant be launched on this system?
     

Share This Page