Changing USB Device doesn't work anymore?

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by MarcusRaven, Oct 28, 2010.

Oct 28, 2010
  1. MarcusRaven
    OP

    Member MarcusRaven HBC Theme Maker

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    N. Carolina
    Country:
    United States
    Okay, I've tried this two different ways. I'm using Prome-2, and in the XMB I've tried to change the USB Device to UMD Disc. I then go over to USB Connection, and it loads the Memory Stick.

    I tried changing it in the recovery menu too, and the same results.

    I've done this before, because I was able to get the background image out of Birth By Sleep. Now it won't work. >.<

    Why would this happen, and can I fix it?
     
  2. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    If you've changed it in both Recovery menu and VSH, and tried with all your VSH plugins disabled, then best suggestion would be reflash your firmware or to try an alternative firmware...M33 or GEN.
     
  3. MarcusRaven
    OP

    Member MarcusRaven HBC Theme Maker

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    N. Carolina
    Country:
    United States
    I didn't try with plugins disabled. (I'm pretty sure that I initially did this before I started using any plugins. Sounds right anyway.) Lemme go try it out.

    EDIT: Worked! Thanks. I'll remember that next time I run into any issue that isn't plugin related. [​IMG]
     

Share This Page