Bought a acekard

Discussion in 'Acekard' started by pspunabletohack, Sep 1, 2011.

Sep 1, 2011

Bought a acekard by pspunabletohack at 8:04 PM (648 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. pspunabletohack
    OP

    Member pspunabletohack GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    345
    Country:
    Belgium
    I bought a AK2I but; a little problem now Pokémon black doesn't run with AP it gives me a loading screen forever it runs with AP off !!
    but is there a fix to run it with AP on ?
     
  2. jasjeet

    Newcomer jasjeet Advanced Member

    Joined:
    Aug 28, 2011
    Messages:
    54
    Country:
    United Kingdom
    Whats AP?
     
  3. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Probably the 'Bypass Anti-Piracy' option in AKAIO.
     
  4. DarkStriker

    Member DarkStriker GBAtemp's Kpop lover!

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,957
    Location:
    NIKU!
    Country:
    Norway
  5. jasjeet

    Newcomer jasjeet Advanced Member

    Joined:
    Aug 28, 2011
    Messages:
    54
    Country:
    United Kingdom
    So you need to patch this game to get it to save EXP, thanks for that as this is one of the games i will be playing when my cart arrives.
     
  6. DarkStriker

    Member DarkStriker GBAtemp's Kpop lover!

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,957
    Location:
    NIKU!
    Country:
    Norway
    Try to get a Clean ROM. If you get a pre-patched ROM, then you should try it out first to see if it works.
     
  7. jasjeet

    Newcomer jasjeet Advanced Member

    Joined:
    Aug 28, 2011
    Messages:
    54
    Country:
    United Kingdom
    I got both already [​IMG]
     
  8. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    just FYI, if a rom runs fine with ap-off it probably means it was patched in the loaders. not all games require the ap option to be turned on. the ap is a generic way to patch a certain type of anti-piracy so that norm does not have to continually update the loaders. however, on occasion the ap will not bypass the problem and the loaders will be manually updated. in this case the ap turned off will work just fine.

    don't assume you have to have the ap turned on all the time =)

    -another world
     
  9. pspunabletohack
    OP

    Member pspunabletohack GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    345
    Country:
    Belgium
    That's ok Thank You !!
     

Share This Page