Bootmii as IOS, won't boot.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by packerpride17, Oct 15, 2010.

Oct 15, 2010
  1. packerpride17
    OP

    Newcomer packerpride17 Advanced Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    73
    Country:
    United States
    I've tried a bajillion times, but after updating the HBC I can't get it to come up. Just a little noise from my speakers (a little blip), then no activity whatsoever.

    I've tried syscheck and it appears that BootMii is installed to the correct IOS, which is leaving me super stumped. Help?
     
  2. Hooya

    Member Hooya GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,878
    Location:
    Central Illinois
    Country:
    United States
    Can you get into the system menu with no SD card in the slot?
     
  3. trumpet-205

    Member trumpet-205 Embrace the darkness within

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    4,363
    Country:
    United States
    To boot IOS254, you need to go into HBC's menu and boot it there.

    SD card content? Maybe you have SNEEK in there?
     
  4. dn_angel000

    Member dn_angel000 Phantom User

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    592
    Country:
    United States
    U updated the HBC? Did u update Bootmii as well??
     
  5. Nintendo_Chick

    Member Nintendo_Chick GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    386
    Country:
    United States
    use hackmii and try reinstalling it.
     
  6. packerpride17
    OP

    Newcomer packerpride17 Advanced Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    73
    Country:
    United States
    Can get to the System Menu no problemo.

    Tried installing with HackMii.

    Can't access through HBC.

    Updated both BootMii and HBC.

    No Sneek. Also, no idea what to do.
     
  7. koji2009

    Member koji2009 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    1,193
    Country:
    United States
    Double check your SD card... if the installer didn't install the files to SD card, bootmii can't work.
     
  8. packerpride17
    OP

    Newcomer packerpride17 Advanced Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    73
    Country:
    United States
    It has all the correct files on the SD card. I'm pretty stumped as to why it won't boot.

    EDIT: Just went to play rock band 2 and it can't load stuff to my memory. SD card corrupted? I'm going to format it and try again.
     

Share This Page