Black screen at startup (priiloader and usb works)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by tostaky, Jun 19, 2012.

  1. tostaky
    OP

    Newcomer tostaky Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    Hi !

    When i'm starting my wii normally all I get is a black Screen. When I press reset at startup i can go to Priiloader and from there i can load hombebrew channel and then choose gxloader and play all the games that are on my usb drive. It doesn't seem to be a major bug since games are working.

    And if that canhelp in Priiloader menu I can see those information :
    ios70
    Systemmenu v.481
    priiloader 0.7 (r138)
     
  2. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,835
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Check your hacks to make sure you didn't enable the blackscreen one.
     
  3. tostaky
    OP

    Newcomer tostaky Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    I'v check the priiloader configs and i can't see any blackscreen option. And when I select the ''hack'' option ''can't load hack bla bla '' appears on screen.
     
  4. mrredpants

    Newcomer mrredpants Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    I'm going to piggy back this discussion. I have a wii softmodded with latest miui frog. I use USB loader GX. Everything works well. Only problem is when I am in USB loader GX and I hit home key on controller and then click wii menu, i get a black screen. I have to hard reset the wii, then it takes me back to the system menu. I assume there is a priiloader issue, but not sure what it is. I'm also not sure if this is a similar situation to this post, and, if not, please forgive the hijack - just figured easier than starting a new threat with similar issue. Thanks.
     
  5. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,835
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    More likely it's a bug in GX. I don't know why you would assume it's a Priiloader problem. If you have a problem with an app, it's probably that app's problem. :P
     
    1 person likes this.
  6. Shano56

    Member Shano56 noobie

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    877
    Country:
    United States
    this is an unrelated issue, please post in the usb loader gx thread :)
     

Share This Page