Homebrew [Beta release] 3DS_Motion

norips

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Aug 13, 2012
Messages
32
Trophies
0
XP
162
Country
France
/ ! \ This is a fork of 3DS_Paint made by @AlbertoSONIC.
I only add the stop-motion animation feature


3DS Motion


This is a fork of 3DS_Paint, with this app your create animation using your 3DS, keep in mind you can't load gif file or any other thing, it need to be, for now, a one shot movie.

How to install:

Copy 3ds and smdh to a folder called 3DS_motion in the /3ds folder

Control :

Normal mode

  • On screen instruction
  • L - Previous frame
  • R - Next frame
  • Y - Enable show last frame
  • X - Go to preview mode
  • B - Delete frame
  • Start - Copy the last frame
  • You can select color by touching it

Preview mode
  • On screen instruction
  • L - First frame
  • B - Exit preview mode
  • UP arrow - Increment fps
  • DOWN arrow - Decrement fps
  • Select - export to gif

Bugs:

  • A little glitch that appears for a second while clearing everything
  • Please send a pm or post on this thread if you experiment bug, thanks ;)

Screenshots:
Capture1.PNG
Capture2.PNG
Capture3.PNG


Downloads:

https://github.com/norips/3DS_Motion/releases


Credits:
profi2000 @ #3dsdev

AlbertoSONIC @ Gbatemp.net

Relys @ Gbatemp.net

filfat @ Gbatemp.net

Bond697 @ Gbatemp.net
 
Last edited by norips,

DeslotlCL

GBAtemp's scalie trash
Member
Joined
Oct 28, 2015
Messages
2,847
Trophies
0
XP
2,723
Country
United States
im tempted to try this... could you provide a few screenshots? Also, it would be cool if someone can link me to the 3ds_paint homebrew thread
 

norips

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Aug 13, 2012
Messages
32
Trophies
0
XP
162
Country
France

Seamus9999

Member
Newcomer
Joined
Nov 1, 2015
Messages
16
Trophies
0
Age
22
XP
55
Country
Gambia, The
Two things:

Would it be possible to not switch back to the eraser every time you switch slides?

And, this may be a bit much but an option to import the last slide when creating a new one would be lovely (so you can do slides with small differences and stuff)


Anyways, works nicely so far for what it does.
 

norips

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Aug 13, 2012
Messages
32
Trophies
0
XP
162
Country
France
Two things:

Would it be possible to not switch back to the eraser every time you switch slides?

And, this may be a bit much but an option to import the last slide when creating a new one would be lovely (so you can do slides with small differences and stuff)


Anyways, works nicely so far for what it does.
All is possible ;).
I will add this in the new version.
 
  • Like
Reactions: Seamus9999

DeslotlCL

GBAtemp's scalie trash
Member
Joined
Oct 28, 2015
Messages
2,847
Trophies
0
XP
2,723
Country
United States
couldnt it be possible to copy the last layer to the new one or see what you did in the last layer while you are in the new one?
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    HelloShitty @ HelloShitty: Hello