Ben 10 alien force vilgax attacks R4 problem

Discussion in 'R4 DS' started by powerruletheeart, Oct 26, 2009.

  1. powerruletheeart
    OP

    Newcomer powerruletheeart Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    71
    Country:
    United Kingdom
    When i try to play ben 10 alien force vilgax attacks it shows this:
    The save data could not be accessed.
    Please turn power off and reinsert game card

    BTW i do have the newest filmwere thingee
    the 1.18 one.
     
  2. Supersonicmonk

    Member Supersonicmonk GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    421
    Location:
    Cymru
    Country:
    United Kingdom
    1.18 is about 2 or 3 years old, use YSMenu instead it supports more games
     
  3. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
  4. outgum

    Member outgum Pokemanz Master

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    1,993
    Location:
    Hamilton, New Zealand
    Country:
    New Zealand
    your assuming that his card is one of the ones that support YSMenu.
    Instead, lets ask, What type of R4 do you have? [​IMG]
     
  5. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    Well, he said "R4" and V 1.18 Firmware, which makes me Assume that he has an Original R4. [​IMG]
     
  6. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,082
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Sounds like a standard ARM7 compatibility error. Either apply an ARM7 fix to the ROM or use YSMenu.
     
  7. Zerousen

    Member Zerousen 【=◈︿◈=】

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    1,948
    Country:
    United States
    well, www.r4li.com, is trying to make new Original R4 firmwares. Give those a try.
     
  8. outgum

    Member outgum Pokemanz Master

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    1,993
    Location:
    Hamilton, New Zealand
    Country:
    New Zealand
    I had a R4 Upgrade Revolution clone that ran on 1.18, and thats not an orignal, so i dont see your point
    But i guess the keyword is ASSUME< but i know what your getting at
     

Share This Page