Hacking Anyway to remove these channels?

donchen

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
156
Trophies
0
XP
90
Country
Senegal
Hi guys,

I have some duplicate channels on my wii and i want to remove it. (Please see attached pic below ) Any idea how can i do that ?

Below are my wii details.

It was previously a Jap wii with D2CKey on firmware 3.2J.

I use AnyRegionChanger and changed it to 3.2U now and has starfall and backupl launcher gamma installed.

So anyone has any idea how i can remove the channels ?

And also, when i installed HBC, i used the Jap version which is (the_homebrew_channel-beta_8-iso-JAP.tar.gz). Since now i changed to 3.2U, do i need to download the US version and install the HBC?

157m343.jpg


Thanks all for your help!
 

Anarki

Member
Newcomer
Joined
Jan 15, 2009
Messages
14
Trophies
0
XP
14
Country
Yeah thats right, the weather and news channels cannot be removed from the wii menu. Check out the link from tj_cool.
 

donchen

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
156
Trophies
0
XP
90
Country
Senegal
thanks for everyone's help.

How about my 2nd question about the HBC ?

And also, when i installed HBC, i used the Jap version which is (the_homebrew_channel-beta_8-iso-JAP.tar.gz). Since now i changed to 3.2U, do i need to download the US version and install the HBC?
 

donchen

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
156
Trophies
0
XP
90
Country
Senegal
djtaz said:
yes your right - sorry about that - forgot they were blocked out
Any Title Deleter will also do it , but i think the top one is prob safer.

Waninkoko always keeps his stuff on his site if you need it - http://wii.waninkoko.info

I don't real spanish. I went to his website and then it directed me to a forum. And in the forum i could not find any link for duplicate channel remover...
 
D

Deleted User

Guest
AFAIK, HBC is region free. What you downloaded or did up there, is the iso for the corresponding region.
 

donchen

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
156
Trophies
0
XP
90
Country
Senegal
Oh.. so it means that at the moment i can just continue using but if i want to re install, then i will have to use the US version already since i changed my Jap wii to a US wii...

Am i right?
 

donchen

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
156
Trophies
0
XP
90
Country
Senegal
Yeah. I installed HBC via the ISO supplied on the site and i used the JAP version because my Wii was JAP until i use AnyRegionChanger to change to US.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    Xdqwerty @ Xdqwerty: I'm back!