Anyway to load bootmii at start up yet

Discussion in 'Wii - Hacking' started by fvnfish, Oct 5, 2009.

Oct 5, 2009
  1. fvnfish
    OP

    Member fvnfish GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Is there any way to load bootmii at the start up of your wii if it is only an IOS?
     
  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
  3. Thomas83Lin

    Member Thomas83Lin Retro Gamer

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,484
    Country:
    United States
    Sure Patch your system menu to bootmii's IOS.lol only problem is, it will semi brick you.lol and keep you in a bootmii loop when booting your system meu.lol

    by the way i'm joking, dont try it, its does work but you can't access the system menu
     
  4. Slowking

    Member Slowking GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,396
    Country:
    Germany
  5. fvnfish
    OP

    Member fvnfish GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    I gave the bootmii booter a try this afternoon it didn't do much. but oh well here's hopeing to get my bricked wii I am sending to nintendo tomorrow replaced with one that is able to install bootmii as boot2 [​IMG]

    Thanks for the replies!
     
  6. urherenow

    Member urherenow GBAtemp Addict

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    2,507
    Location:
    Japan
    Country:
    United States
    are you on crack?
    you won't get an older Wii
    If you hacked your Wii, they will know and you will NOT get a replacement for free (or even repaired for free for that matter.)
     
  7. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    When a Wii is bricked, Nintendo only sees the same black screen that we do. They can't tell if there's anything installed to it.
     
  8. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Chances are though due to the success of Bootmii, Nintendo are scrapping all Boot1 vulnerable Wiis.
     
  9. fvnfish
    OP

    Member fvnfish GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    140
    Country:
    United States

    Your answer to am I on crack---> No i just blaze it.

    I already talked to Nintendo since my warranty is not up, they are going to send a wii within 3 business days, they said it is not refurbished or new' it's one that there techs built for people with a warranty that don't want to wait for them to fix there wii. I have my whole consumer file saved from a previous call to Nintendo, so when I call tomorrow all I have to do is give them credit card info and they charge it 5 dollars for shipping. So when that Wii gets here I will send the bricked one back to Nintendo in that same box.

    So the real question.. are you on crack?
     
  10. linuxares

    Member linuxares GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    1,370
    Country:
    Sweden
    Stop flaming and get back to topic!
     
  11. Captin

    Newcomer Captin Advanced Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    75
    Country:
    United Kingdom

    You dont think Nintendo have some way of reading the nand to see what's been done to it, like a car technician can plug something into your car to check diagnostics, or the same thing they do with mobile phones.
     

Share This Page