Hacking Any way of getting a fresh, new Wii System

darkangel5000

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
385
Trophies
1
Age
32
Location
Unna, ~Dortmund :3
XP
828
Country
Germany
Hay thar, dear tempers. Since my Wii has started acting weird since this morning, I searched the web for a possibility to install a clean wii system (a system without any cIOS or customized shit. Like wiping the FS and install a fresh version of 3.2E) and haven't found anything yet. So I'm asking here if there is any way to do this except with anytitle deleter?
And if there isn't - has anybody a list of the app files, which I should under no circumstances touch under the 3.2E system?

~darki
 

HaniKazmi

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
1,657
Trophies
0
Age
29
Location
Manchester
Website
Visit site
XP
358
Country
just upgrade
smile.gif


simple, no?
 

slaphappygamer

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 30, 2008
Messages
3,789
Trophies
2
Age
45
Location
California
XP
5,640
Country
United States
why dont you want to use cios downgrader? no wireless? i use cios downgrader whenever i have to get back to a "fresh" 3.2 system. most other people get to a fresh system the same. so it is safe.
 

darkangel5000

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
385
Trophies
1
Age
32
Location
Unna, ~Dortmund :3
XP
828
Country
Germany
The problem with the upgrade/downgrade is that Starfall, Preloader and some other programs will still tell me, that the FS has some kind of an error. So I thought there was a way to format and repair the whole fs like you can do on the PSP (blargh, I know that the Wii is no PSP ==") and install the new systemmenu over it ._.
 

darkangel5000

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
385
Trophies
1
Age
32
Location
Unna, ~Dortmund :3
XP
828
Country
Germany
Whee. I've just updated to 3.4E, and now no game except GH: World Tour will load. I've cleaned the laser, disconnected the wii from the power source, but that's it. Nothing works. Which means, that I can't use TP hack now ;___;
 

WiiShizzza

Graphics juggler
Member
Joined
Oct 10, 2008
Messages
1,201
Trophies
0
Website
Visit site
XP
230
Country
Gambia, The
I guess upgrading and downgrading won't make your wii like it came out of the box.
There could still files resist in NAND.

so some NAND restore/rebuild utility would be awsome
 

stayingarmed

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
266
Trophies
0
Age
42
Location
Indiana
XP
266
Country
United States
I JUST did this on my Wii 2 days ago. What I did was go into the system settings, go to the last area and select upgrade. I let it upgrade to 3.4U and then when it finished, I went back into system settings to the last area and told it to reformat the Wii.

Once you do that, your Wii will be like it had never had ANYTHING custom on it at all and you can do the TP hack on it again and downgrade it to whatever you want.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    K3N1 @ K3N1: Viagra sauce for when you feel soft