Hacking Any way of getting a fresh, new Wii System

darkangel5000

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
394
Trophies
1
Age
33
Location
Unna, ~Dortmund :3
XP
1,220
Country
Germany
Hay thar, dear tempers. Since my Wii has started acting weird since this morning, I searched the web for a possibility to install a clean wii system (a system without any cIOS or customized shit. Like wiping the FS and install a fresh version of 3.2E) and haven't found anything yet. So I'm asking here if there is any way to do this except with anytitle deleter?
And if there isn't - has anybody a list of the app files, which I should under no circumstances touch under the 3.2E system?

~darki
 

HaniKazmi

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
1,657
Trophies
0
Age
30
Location
Manchester
Website
Visit site
XP
368
Country
just upgrade
smile.gif


simple, no?
 

slaphappygamer

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 30, 2008
Messages
4,120
Trophies
2
Age
46
Location
California
XP
7,611
Country
United States
why dont you want to use cios downgrader? no wireless? i use cios downgrader whenever i have to get back to a "fresh" 3.2 system. most other people get to a fresh system the same. so it is safe.
 

darkangel5000

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
394
Trophies
1
Age
33
Location
Unna, ~Dortmund :3
XP
1,220
Country
Germany
The problem with the upgrade/downgrade is that Starfall, Preloader and some other programs will still tell me, that the FS has some kind of an error. So I thought there was a way to format and repair the whole fs like you can do on the PSP (blargh, I know that the Wii is no PSP ==") and install the new systemmenu over it ._.
 

darkangel5000

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
394
Trophies
1
Age
33
Location
Unna, ~Dortmund :3
XP
1,220
Country
Germany
Whee. I've just updated to 3.4E, and now no game except GH: World Tour will load. I've cleaned the laser, disconnected the wii from the power source, but that's it. Nothing works. Which means, that I can't use TP hack now ;___;
 

WiiShizzza

Graphics juggler
Member
Joined
Oct 10, 2008
Messages
1,201
Trophies
1
Website
Visit site
XP
241
Country
Gambia, The
I guess upgrading and downgrading won't make your wii like it came out of the box.
There could still files resist in NAND.

so some NAND restore/rebuild utility would be awsome
 

stayingarmed

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
267
Trophies
1
Age
43
Location
Indiana
XP
304
Country
United States
I JUST did this on my Wii 2 days ago. What I did was go into the system settings, go to the last area and select upgrade. I let it upgrade to 3.4U and then when it finished, I went back into system settings to the last area and told it to reformat the Wii.

Once you do that, your Wii will be like it had never had ANYTHING custom on it at all and you can do the TP hack on it again and downgrade it to whatever you want.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    But this is the general chit chat. Nobody responds to questions.
  • Xpk24 @ Xpk24:
    esta bien pero tu lo vas hacer porfa
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    Saying it like that sounds like you want others to do it than doing the research yourself.
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    I've already posted a link to the Nintendo DS section so that you can post something regarding your DS flashcart. Just make sure all of your posts are in English as this is against the rules.
  • Xpk24 @ Xpk24:
    no yo no estoy diciendo eso solo necesito una información que necesito calmado
  • Xpk24 @ Xpk24:
    no se no donde sea si pero aca en venezuela las consolas de ds esta descontinuadas y la poca información que consigo en internet no es la que nesecito
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    You know, finding information about DS flashcarts isn't that hard. They can be found pretty much everywhere and a lot of them can be still bought, however, these are clones from previous generations.
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    My apologies if I'm boring you. But if you'd like help with your DS flashcart, then I highly suggest making a thread to get a quick reply. Nobody is going to help in the chat section.
  • Xpk24 @ Xpk24:
    Hola chicos. Compré una nintendo dsi de segunda mano y viene con una tarjeta r4 pero no encontré su firmware/kernel. ¿Pueden ayudarme chicos? Este sitio dice: R4I-GOLDHK pero el enlace ya está inactivo
  • Xpk24 @ Xpk24:
    no tranquilo solo quiero informacion sobre esa tarjeta y bueno ya puede entrar en el discord de enlace
  • Xpk24 @ Xpk24:
    mas bien me alegro que alguien me responda este sisto wed
  • Xpk24 @ Xpk24:
    gracias por tomarte tu tiempo en explicarme
  • Xpk24 @ Xpk24:
    oye estas por hay?
  • Veho @ Veho:
    Sup.
  • Veho @ Veho:
    Please speak English.
    +1
  • Veho @ Veho:
    Or get banned.
    +1
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    @Veho, I asked them to translate their messages, but they didn't listen.
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    For some reason..
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Yeah man it's so much Spanish even my browsers asking to translate it
  • Xpk24 @ Xpk24:
    Hi guys. I bought a second hand nintendo dsi and it came with an r4 card but I couldn't find its firmware/kernel. Can you guys help me? This site says: R4I-GOLDHK but the link is already inactive
  • NinStar @ NinStar:
    I feel so good and at the same time so empty
    NinStar @ NinStar: I feel so good and at the same time so empty