Any problems between AK2 and EZFlash 3 in 1 plus?

Discussion in 'Acekard' started by Zorvan, Aug 16, 2009.

Aug 16, 2009
  1. Zorvan
    OP

    Newcomer Zorvan Newbie

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I have a DS lite using an Acekard 2.

    I am wanting to get a 3 in 1 plus for the browser and GBA games ( I don't care about the rumble ).

    Are there any compatibility issues I should consider? Also, where's a good place to get one with quick shipping? I bought my AK2 from Dealwoot.com but their site seems to be gone.

    Thanks.
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
  3. Zorvan
    OP

    Newcomer Zorvan Newbie

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
  4. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Didn't DealWoot change to GameByGame or some other crap? Oh well, they sucked anyway.
     
  5. caribou007

    Member caribou007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    188
    Location:
    Lake Ontario
    Country:
    Canada
    How did the EZflash 3 in 1 Plus turn out? Are the issues all resolved now?
     
  6. MARECLO

    Newcomer MARECLO Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    24
    Country:
    Uruguay
    I have a AK2i and a 3in1+ for 2 years and I had any problems running GBA.

    What are the problems you encounter or know about?
     
  7. Alex Salto

    Newcomer Alex Salto Member

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    34
    Country:
    United States
  8. caribou007

    Member caribou007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    188
    Location:
    Lake Ontario
    Country:
    Canada
    AFIIK, at the time of it's release, one issue was the rumble pack didn't function with AK2i and other flashcarts. I have never had a NDS, flashcart, 3 in 1, etc, so I'm not sure about these things, but apparently there was also issues with soft-reset functionality, whatever that is (lol i'm a noooooob XD), and you could get an error message saying the 3 in 1 pack is not present, and I don't know what else was wrong. However, it did run GBA games the same as it's predecessor.
     
  9. MARECLO

    Newcomer MARECLO Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    24
    Country:
    Uruguay
    My rumble works great with all the games I tested it, even the AKAIO has it's own rumble option (low,med,hi), soft reset I don't know if it has or not I tried once the same button combination as the AKAIO (L+R+A+B+Down) and because that time didn't work I assumed that it hasn't soft-reset, that doesn't bother me at all.
    The last one about the 3in1+ not present never happened to me, also the battery is still functional...
     
  10. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    once you are in gba-mode you can't soft-reset back to ds-mode. a power cycle of the unit is required to get back to ds-mode.

    rumble has been broken with homebrew for awhile. it was around 1.8.1-ish that it was broken. i don't think it was ever fixed, but to be honest i haven't tried it for the last few releases.

    -another world
     
  11. caribou007

    Member caribou007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    188
    Location:
    Lake Ontario
    Country:
    Canada
    Does it say on the cartridge or package if it's the Plus version?

    Edit: No, it doesn't. I found an informative thread thou. http://gbatemp.net/t130659-how-to-tell-whi...e-3in1-you-have

    There is a version made, it seems, after the +. It is not the + and doesn't work with GBAExploader patched specifically for the +.

    So, I'm wondering, is this 4th version like the predecessors to the +, without the issues that the + had/has?

    Shit. The 4th version (EZ5C11) is the worst yet.
     

Share This Page