acekard 2i skin is black after trying out a skin

Discussion in 'Acekard' started by 5%, Jun 26, 2009.

Jun 26, 2009
  1. 5%
    OP

    Member 5% GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    453
    Country:
    i changed the default skin to the zelda skin that came with the 2i and it worked fine. when i changed it to a different skin that i found on the internet, the background is now just black a and when i press the start button, it freezes so i can't change the skin. i also reformated but it's still black. how do i fix this? thanks
     
  2. DsHacker14

    Member DsHacker14 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    179
    Location:
    Livingston, TX.
    Country:
    United States
    This is what happened to me too with the same zelda skin. That skin wont work so what you have to do it delete the skin from the ui folder. If it still doesnt work and freezes just re copy the firmware with no skins in it then add all of your other skins besides the zelda theme one.
     
  3. 5%
    OP

    Member 5% GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    453
    Country:
    great, it actually worked. i reformated 1 more time and didn't go to the zelda skin this time. thanks!
     
  4. Kroganwrex

    Newcomer Kroganwrex Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    49
    Country:
    United Kingdom
    Mate, next time, simply go into the _aio folder, open the globalsettings notepad file thingy, and then change the default skin to one that works. No need to format anything.
     
  5. Ly-sAn

    Newcomer Ly-sAn Newbie

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    France
    Yes, I agree Kroganwrek, the same thing happened to me.
     

Share This Page