A D2C modded Wii, but i overlooked.....

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Tweaked, Feb 9, 2008.

Feb 9, 2008
  1. Tweaked
    OP

    Member Tweaked GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    141
    Country:
    Canada
    So, captain intelligent here, was like LOL HAY DOOD MAYBE I SHOULD MOD TEH WII LOL, so i go and get it done


    sound retarded? no? thats because its logical up untill this point.

    I go home, read the guide on burning the programs, and realise crap.... i DONT EVEN HAVE A DVD BURNER D:

    Really not that bad, cuz i was sure the computer down stairs had one..... NOPE.

    So, the only burner i am accessible to now is a pioneer dvd -rw dvr-107d on a macintosh computer.

    Is it possible for me to do all the de-scrambling at my house, pop the finished iso on to my portable harddrive, whip it over to my buddys and burn the image? or am i H00PED :{
     
  2. Scorpei

    Member Scorpei GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    1,295
    Country:
    Netherlands
    the fact that you are asking this confirms the topic. Naturally you can transfer a file from one computer to another with proper transfer tools -.-. Generally though you won't even have to unscramble.....
     
  3. Tweaked
    OP

    Member Tweaked GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    141
    Country:
    Canada
    hehh, k cool, i was reading through a few guides and they specified macs could not operate one of the unscrambling programs, and yet another saying that it had to be an LG drive that would burn it.


    I was simply making sure it was knownt hat the unscrambling is being done on the intended device, a windows PC, but it was the computer being used to burn the image, being both a mac and the non listed driver that made me upset.


    However, i thought there was a good chance that this would be outdated information, thank you for clarifying
     
  4. Bob Loblaw

    Member Bob Loblaw Read the Bob Loblaw Law Blog!

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,260
    Country:
    United States
    a dvd burner is like $30

    and that's USD which are worth shit now. So, basically they are realy cheap.
     
  5. Hogmeister

    Member Hogmeister GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    144
    Country:
    United States
    the requirement of the LG drive is only there for a certain ripping program, to burn the images you can use any DVD burner really.
     
  6. Tweaked
    OP

    Member Tweaked GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    141
    Country:
    Canada
    really? a good dvd burner is only 30 bucks?, sweet il have to look into that.


    Btw, thank you hogmiester for clarifying that.
     
  7. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    You dont need to unscramble.
    Only like the first dumps are scrambled the rest comes unscrambeld [​IMG]
     
  8. Bob Loblaw

    Member Bob Loblaw Read the Bob Loblaw Law Blog!

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,260
    Country:
    United States
    Yep [​IMG] External ones are bit more but you might as well throw an internal one in.
     
  9. SinR

    Member SinR The Terribad Gamer

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    111
    Location:
    Somewhere
    Country:
    United States
    get yourself a good Pioneer drive, (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16827129018)i havent had any problems with my drive (model DVR-111D) just media. had a spindle of 15 Memorex DL discs, had to throw 11 out cause they partially burned, or wouldnt burn at all. took the ones that wouldnt start burning and took them to my bro's place and his burner (also pioneer, but a little newer) wouldnt start either. other than those 11 discs, all the verbatim and HP media ive burned on it work fine data wise... SSBB is a different story (only cause d2ckey doesnt like the Caravan dump for some reason)
     
  10. Tweaked
    OP

    Member Tweaked GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    141
    Country:
    Canada
    you see, i just got home and thought about that, not sure if my friends dvd burner can burn dual layer? or can they all do that? [​IMG], ive been a pc gamer for the last 5 years and havent had to put anything to a physical format :\
     
  11. Hogmeister

    Member Hogmeister GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    144
    Country:
    United States
    not all dvd burners can burn dual layer, so i'd look into it before getting all excited and buying the media and running to your friend only to be disapointed [​IMG]

    personally, i feel its worth the investment of like 30-50$ for a dvd burner as has already been mentioned. but i've been using chipped systems for years now so of course its worth it for me.

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16827106228 i love my lite-ons and have been loyal for years... i've got the 16x model from a year or more back and its never failed ye.. i may end up ordering this (25$ i mean cmon excellent price)
     
  12. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Well i own a Samsung Super Writemaster.
    It burns everything nice and DL too.

    And its only 40$
     
  13. wiithepeople

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    I have a DVD burner (parents burn CD's and DVD's all the time lol) but I don't really know much about that, never used one. Where do they go in the comp?
     
  14. Tweaked
    OP

    Member Tweaked GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    141
    Country:
    Canada
    heh you know exactly where it is [​IMG] you just know it as your cd drive.

    or sometimes the one below your cd drive
     
  15. wiithepeople

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    um, sorry for the bump but I just noticed ^^ post. Anyways, that's a "DVD drive"? That was built into the computer, can you take it out and put in another? Well anyways if that is a DVD drive then I have one in every comp [​IMG]

    Really sorry about my computer illiteracy, please forgive [​IMG]
     
  16. quadomatic

    Member quadomatic GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    160
    Country:
    United States
    *sigh*

    Not all disc drives are the same. The front of the drive should have some kind of label on it, so you can identify if its a dvd burner, cd burner, or just a regular cd or dvd drive.
     
  17. wiithepeople

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    Well I'm sure I can burn DVD's and CD's, as my parents have ~100 total burned CD's and DVD's, plus the drives say they can burn DVD's and CD's.
     
  18. quadomatic

    Member quadomatic GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    160
    Country:
    United States
    Then its a DVD Burner.
     

Share This Page